מידע שימושי טיטולי בייבי סיטר ב- 10 ש"ח בלבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה עזר לנו! (רק לידיעה זה לא מגיע עד הבית, אלא למס' נקודות חלוקה בכל עיר, כך שמי שצריכה אוטובוס לנקודת חלוקה הלו"ש, ובהתחשב שזה אריזה מופחתת, אז זה לא מציאה כ"כ גדולה....)

• הוסף לסימניות
באיזה שלב מקבלים את הקופון למייל או SMS זה לא שולח לי וכותב לתשלום 29 ש"ח ?<

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן
נשלח רק לSMS

משלוח עד תחנת חלוקה, יש בהרבה אזורים בכל עיר
המחיר הכי זול של חבילת טיטולים בשוק היא 4 ב100 ש''ח הווי אומר חבילה ב 25 ש''ח

אם לוקחים כדוגמא טיטולים מס' 3 בחבילה הרגילה יש 52 טיטולים,
25 ש''ח/52 טיטולים = 0.48 אגורות ליחידה

ובחבילת התנסות ב 10 ש''ח יש 38 טיטולים
10 ש''ח/38 = 26 אגורות ליחידה
בקיצור שווה ביותר,

אני הזמנתי 7 חבילות
כמובן על מיילים ומספרי טלפונים שונים.....

• הוסף לסימניות
גם לי זה רשם שנשלח לי לנייד , אחרי כמה שעות נשלח לי קופון למייל (הנייד שלי כשר )

• הוסף לסימניות
גם לי זה רשם שנשלח לי לנייד , אחרי כמה שעות נשלח לי קופון למייל (הנייד שלי כשר )
טוב שאת אומרת שבסוף כן נשלח לך למייל, חשבתי שכבר אבדתי את ההזדמנות
נקוה שיגיע לי גם למייל

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על השיתוף!
אני לא רואה איפה מזינים בשביל לקבל קופון בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה