דרוש מידע טיטול במידה גדולה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע על טיטול במידה גדולה יותר ממידה 6 של האגיס.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים בטיטולים של שיקמה ומאד מרוצים.

• הוסף לסימניות
יש כמו מכנסונים שמכילים יותר לא?

• הוסף לסימניות
להאגיס ומפמרס יש.
לפני כ5-7 שנים בדקתי ולא היה בארץ, פעם ניסו להחתים על עצומה.
לא יודעת מה יצא מזה, שווה בדיקה.
81niRNyl8uL._AC_SX466_.jpg
1hfpwcqdosoj.jpg

• הוסף לסימניות
מקפיצה
צריכה טיטולים לילדה בן 4 גדולה, האגיס 6 קטן לה, רק מרטיבה בלילה אבל זה דולף.
ואל תגידו לי לגמול, כרגע זה לא הנקודה.
איפה קונים משהו גדול יותר וכמה זה עולה? או תחתוני גמילה - איפה וכמה?
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לעזרה!
ראיתי בBE, לא ניסיתי.
טיטולים עד מידות ממש גדולות.
מיועד בדיוק לזה - לילדים גדולים ללילה.
הכמות בחבילה משתנה בהתאם למשקל (הכי הרבה נראה לי זה 10 יחידות, ולפיע הגודל הולך ופוחת)
המחיר זה באזור 40 ש"ח.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לעזרה!

יש לחברת ספייסי חיתולים שהמידה קצת יותר גדולה וארוכה והספיגה משמעותית גבוהה יותר.
ספייסי חיתולים מידה 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה