טיילת בת ים

• הוסף לסימניות
תלוי למה את קוראת לשבת, לשבת בטיילת או באחד מבתי האוכל על הטיילת? הטיילת עצמה נחמדה, לא משהו מיוחד. במסעדות הכשרות אין בעיה לשבת, בכל מקרה, לא מומלץ להגיע לטיילת בשבת בערב...

ואם בטיילות עסקינן, הטיילת של נתניה ממולצת לכל אורכה, אחת היפות אם לא היפה ביותר בארץ.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום לשבת - לא לאכול ליד ים מקום ששהכי קרוב לחולון.

• הוסף לסימניות
אם זה רק לשבת אז החלק הדרומי של הטיילת יותר שקט ואם מדרימים יותר לכיוון ראשון לציון יש אפשרות לרדת עם האוטו קרוב לחוף ולשבת ממש על החוף באיזור של מסעדת הצדף ודרומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1008934:
מישהו היה?
נחמד לשבת שם?

בתור בת-ימית במקור,
הטיילת שם יפיפיה ומושקעת
בלילה יש פרוזקטורים שמאירים את הים. ולא כמו בד"כ שהים פשוט חשוך ולא רואים אותו..
יש הרבה מקום לשבת, ספסלים ומדשאות לאורך הטיילת
יש שם קפה קפה בהכשר בדץ בית יוסף

תשתדלו לא ללכת בימים חמים במיוחד, למען שמירת העיניים
ועדיף לחפש איזה מקום שקט, כי לא כל כך נעים מה שהולך שם לפעמים..

• הוסף לסימניות
פרפר, גם אני אומר את דברי בתור בת ימי במקור, כבר שנים שלא הייתי שם בלילה אבל עברתי שם לא מזמן ביום ולא ראיתי שינוי דרמטי. כנראה שעל טעם וריח אין מה להתווכח...

בכל אופן, מסכים איתך שבתקופת הקיץ לא כל כך נעים מה שהולך שם, לא רק שם אגב, בכל איזור שקרוב לים.

ולפותחת האשכול, יש גם את טיילת יפו החדשה שדי צמודה לבת ים והיא יושבת ממש על קו החוף, המון מרחב ושקט.

• הוסף לסימניות
מיפו החדשה לחולון כמה זמן נסיעה?

• הוסף לסימניות
רבע שעה בערך.

יש גם את יפו העתיקה... לא טיילת על החוף אבל טיילת מאוד יפה ורואים גם את הים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש פה הרבה בת ימים
גם אני בת ימית במקור
טילת יפה ונחמדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה