חלקם פתוחיםיש השכרת סירות לנהיגה עצמית גם כעת בחורף?
יש מסעדה חלבית מהדרין בטיילת או בטבריה בכלל?
תודה
תודה
בטיילת יש את 'מאמא מיה' לנדא, ובעיר למעלה מסעדת 'פקורינו' גם לנדאיש מסעדה חלבית מהדרין בטיילת או בטבריה בכלל?
תודה
נסגרה, מידיעהיש גם מסעדות בשריות בטילת 'אסאדו דרים' לנדא
הלגונה, מסעדה בשרית ודגים ויש גם לגונה אקספרס אוכל מהיר ממש צמודועוד אחת קהילות לא זוכרת את השם
אני הייתי שם לפני בערך פחות מחודש וכל הדוכנים של הספורט ימי היו פתוחים וממש התחננו ללקוחותחלק מההשכרות של הסירות פעילות אבל זה תלוי במזג אויר ומצב הכנרת
אני הייתי ביום שישי לא היו שום דוכנים פתוחים למעט אחד
הטיילת היתה ריקה ושוממת....
תכל'ס עצוב, אבל בעיר אין הרבה מה לעשות.מחפשת המלצות מה אפשר בטבריה בערב ואיפה אפשר לאכול גם אחרי השעה תשע בערב
עבר לכשרות יורה דעה - הרב מחפודיש פלאפל/שוארמה "טוב הארץ" בהכשר בד"צ עד"ח
לא רחוק מהטיילת
יורדים ברחוב של קבר הרמב"ם. על אותה מדרכה, חוצים כביש (רחוב אילת) וממשיכים עוד קצת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים