טיירוס 4 ו-PA900, מי נגד מי?

• הוסף לסימניות
האם שווה להחליף PA-900 עם טיירוס 4?
מבחינה כספית אני מתכוונת, מי צריך להוסיף למי? או שלא..

תודה!

• הוסף לסימניות
אמנם הטיירוס עולה יותר,
אך הקורג יותר טוב מבחינת תכנות סאונד וצליל נקי, וגם יותר קל לדגום בו.

• הוסף לסימניות
אני יודעת את חילוקי הדעות הרווחות בין קורג לטיירוס,
אבל זה לא הנושא כרגע.
שאלתי היא, אם אנחנו מחליפות, מי צריכה להוסיף כסף, וכמה.

תודה

• הוסף לסימניות
אני זה שבדר"כ בעד הקורג, אבל במקרה הזה נראה לי שבעלת הקורג צריכה לשלם לבעלת הטיירוס סכום משמעותי.
טיירוס הוא כלי מהשורה הראשונה, והמערכת הפנימית הפיזית שלו בהתאם.
PA900 לכתחילה נועד להיות כלי מהשורה השניה, לחובבים מתקדמים אבל לא לנגנים מקצועים (בשבילם היה את הPA3).
ההבדלים בעיקר פיזיים בחומרה ולא בתוכנה. איכות הקלידים והתחושה שלהם, איכות ומספר היציאות והכניסות, איכות הכרטיס קול, כמה פוליפוניה, ממשק עם הרבה יותר כפתורים וסליידרים, ועוד הרבה.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה!!
יש לכם אולי מושג, באיזה סכום בערך מדובר?

• הוסף לסימניות
צריך לעשות בהתאם להפרש המחיר המקורי בחדשים, את אותו אחוז של הורדת המחיר ליד שניה.
לדוגמא: אם כשהיו חדשים הטיירוס היה 16000 והPA900 היה 8000, אז ההפרש הוא 50%.
ונניח שהיות הכלים יד שניה זה מוריד את מחירם ב50% - אז הטיירוס יהיה ב8000 והקורג ב4000.
(המספרים לא נכונים בדווקא רק נתתי דוגמא. בפועל כרגע טיירוס 4 נמכר ב7-8 אלף וPA900 ב5000 או פחות. טיירוס 4 יותר ישן וצריך להתחשב גם בזה)

• הוסף לסימניות
צריך יותר. אלא אם כן הטיירוס במצב פחות שמור.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה!
תזכו למצוות, עזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
שאלה מוזרה, ברור שהטיירוס, הטיירוס הוא כלי מקצועי שיש עוד כאלו שמנגנים עליו (יענקי רובין הענק) לעומת זאת הpa900 הוא כלי ביתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה