טינטון - צפצופים באוזניים

• הוסף לסימניות
אמי שתחי', סובלת כבר כמה שנים מתופעה הנקראת "טינטון" הבאה לידי ביטוי בצפצופים באוזניים במשך כמעט כל שעות היום והלילה.
רופא אא"ג לא הצליח לעזור.
מישהי יודעת על רופא / תרופה / טיפול שיכול לטפל או לפחות להפחית ולהרגיע?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שסובל מזה שנים.
קראתי באיזה מקום, שהבעיה הזה היא פסיכולוגוית, כלומר
היא שיבוש במח ולא משהו פיזי, ויש איזה מכון שמטפל בזה,
ע"י תרגיליים מוחיים או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
תוכל לתת פרטים נוספים בבקשה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הדבר מבואר בערכו בויקיפדיה: הקש לקישור

אגב, א' הגורמים לזה הוא שמיעת הרבה רעש, וכידוע זה מנהג נשרש אצלנו בשמחות נישואין לעשות המוזיקה הכי גבוה שאפשר, אבל זה מזיק לשמיעה כאמור.

• הוסף לסימניות
מקפיצה. חסד ממש! מי שיכול לעזור יבורך!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שסבתא שלי גם לא מצאה טיפול לזה - אבל כל לילה היא הולכת לישון עם נגן באוזניים בשביל מוזיקה - ע"מ שתוכל להירדם.
ובשבת זה סיוט - הולכת לישון הכי מאוחר כדי שבטוח תירדם - כי אין אפשרות למוזיקה.....

• הוסף לסימניות
צר לי שאין לי איך לעודד, אבל מכירה בנאדם שסובל מזה עשרות שנים ללא פיתרון...

• הוסף לסימניות
היא צעירה עדיין בשביל להתייאש.
אולי יש מכון (כמו ש-golanart הציע) או כל דבר אחר שיכול להקל?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה