שואב שוטף טינקו או דרימי

• הוסף לסימניות
מה מומלץ יותר ?

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה תקופה את שואלת :)
כרגע בפרוג רוב התלונות הם על דרימי (השירות בעיקר).
אישית מהנסיון שלי עם דרימי H14 לעומת טינקו S5, לבית פעיל עם ילדים ממליצה יותר על דרימי .
אבל ב"ה בנתיים (10 חודשים, בע"ה שימשיך הלאה) לא היו לי תקלות וקשה להתרשם מהאשכולות בפרוג האם זה חריג או שזה הסטנדרט ורק מי שיש לו תלונות כתב באשכול.

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה מאוד מהדרימי ביום יום.
מה יקרא אם וכאשר. מקווה שלא יקרה. קניתי לפני שזה צף.
היתרון של הדרימי לפי מה שבדקתי כשקניתי הוא הניקוי עצמי

• הוסף לסימניות
בודקת טינקו S7 לאומת דרימי H14

• הוסף לסימניות
דרימי H14 מושלםםםםםםםםםםםםםםםם
פשוט פתחתי את העיניים עם זה
ואחרי בירור יסודי ברור שדרימי יותר מטינקו גם מבחינת ניקוי הפנלים ועוד כמה דברים
ותכלס חצי מחיר...
ממליצה בחום!!!!פשוט יש את החיים לפני והחיים אחרי....

• הוסף לסימניות
הדרימי זה אחד הרכישות הכי גרועות שעשיתי בחיי. H12

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי H14 מאוד מרוצה ומאוד ממליצה
למי שרוצה בית נקי ללא פשרות גם בלי לעבוד קשה
על ספונדזה וכו אין לי נסיון אם הטינקו

• הוסף לסימניות
בודקת טינקו S7 לאומת דרימי H14
הכי ממליצה לך לחפש מישהו בסביבה שלך שיש לה טינקו S7 ומישהי שיש לה דרימי H14 ולבקש לנסות את השימוש וכן לדבר על התחזוקה והחוויה שלהן עם המכשיר.

• הוסף לסימניות
לי יש דרימי H12S AE (יש כמה סוגים של H12)
ואני מרוצה ממנו עד הגג, כיף לא נורמלי,
באמת אפשר לקרוא לזה החיים שלפני ואחרי.
מומלץ ממש

• הוסף לסימניות
בהשוואה לבובוט שהיה לי -
כי הוא צריך טיפוח כל הזמן, לכלולים נתקעים בפנים וצריך לנקות את הצינור בפנים כמעט בכל שימוש
יש לו ריח נורא
והוא משאיר 12 פסים יפים במסלול שלו (ריצוף מט משי)

• הוסף לסימניות
בהשוואה לבובוט שהיה לי -
כי הוא צריך טיפוח כל הזמן, לכלולים נתקעים בפנים וצריך לנקות את הצינור בפנים כמעט בכל שימוש
יש לו ריח נורא
והוא משאיר 12 פסים יפים במסלול שלו (ריצוף מט משי)
בכלל לא אמור להיות כך, שווה לפנות לשירות הלקוחות שלהם, יש להם מענה חדש ויעיל.
בסופו של דבר בעניין ההשוואה: טינקו מול דרימי זה כמו סובארו מול לקסוס, אין על דרימי בכל המובנים.

• הוסף לסימניות
מחפשת שואב שוטף שעונה על הדרישות האלו
ניקוי עצמי היבריד ומהיר וחזק עד הסוף
לגבי הריח שיהיה יבוש עצמי מלא
יבוש בטורבו שזה יותר מהיר
עוצמה חזקה בוואט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה