שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

קנינו טינקו חדש והוא לא מושך את המים בכלל
מה יכולה להיות הסיבה?

כשהטינקו עושה ניקוי עצמי הוא מוציא מים שזולגים החוצה מהמעמד שלו לרצפת הארון,
קרה למישו? למה זה קורה?

שימו לב המבצע חזר!!!
טינקו S7 PRO כולל שואב אבק יבש! רק ב2700 שח כולל משלוח עד הבית!!! ללא צורך בהמרת מתח!
בגלל שיש להם באג עם חישוב מיסים יש להוסיף לעגלה מוצר זול כגון https://amzn.to/4fFOy6w
ק.ש

1736274119770.png

הטינקו שלי לא מצליח להיטען- אני שמה אותו בבסיס שמחובר לחשמל והוא לא מזהה,
מישהו מכיר את התקלה?

לא ניתן להטעין את הרובוט??
  1. תחנת הבסיס אינה מחוברת לחשמל, יש לוודא ששני הקצוות של כבל החשמל שלה מחוברים כהלכה.
  2. המגע בין מגעי הטעינה בתחנת הבסיס לרובוט גרוע, נא לנקות את מגעי הטעינה.
  3. יש לבדוק אם יש עצם זר במחבר של הרובוט ולהסיר את העצם הזר אם קיים.

לא ניתן להטעין את הרובוט??
  1. תחנת הבסיס אינה מחוברת לחשמל, יש לוודא ששני הקצוות של כבל החשמל שלה מחוברים כהלכה.
  2. המגע בין מגעי הטעינה בתחנת הבסיס לרובוט גרוע, נא לנקות את מגעי הטעינה.
  3. יש לבדוק אם יש עצם זר במחבר של הרובוט ולהסיר את העצם הזר אם קיים.
זה לא רובוט, זה שואב שוטף של טינקו,
זה אותן הוראות?

דחוף עצה!
הטינקו מתריע שמיכל המים מלא והוא ריק ונקי, ניקיתי וייבשתי את החיישנים ועדיין לא עובד.
זכור לי שמישהו התחכם משהו עם נייר כסף, יש למישהו מידע ע"כ?

דחוף עצה!
הטינקו מתריע שמיכל המים מלא והוא ריק ונקי, ניקיתי וייבשתי את החיישנים ועדיין לא עובד.
תייבשי את החלקים לילה פתוח
להפריד ביניהם ולייבש זה פותר את זה

שימו לב המבצע חזר!!!
טינקו S7 PRO כולל שואב אבק יבש! רק ב2700 שח כולל משלוח עד הבית!!! ללא צורך בהמרת מתח!
בגלל שיש להם באג עם חישוב מיסים יש להוסיף לעגלה מוצר זול כגון https://amzn.to/4fFOy6w
ק.ש

צפה בקובץ המצורף 1864645
שימו לב המבצע חזר ועכשיו עם קופון הנחה של 50 יורו יוצא 2400 שח!!!
יש לסמן קופון הנחה

דחוף עצה!
לזיכוי הרבים:
דיברתי עם שירות הלקוחות, הם הסבירו לי לנקות עם אלכוהול את החיישנים שבראש המיכל (כמין 3 ריבועים קטנים) וגם את החיישנים שעל המכשיר עצמו- יש 3 חיישנים עגולים בולטים , שבסגירה חופפים זה לזה.
לייבש היטיב ! להשאיר פתוח באויר כמה שעות. ו.. נס! עובד כמו חדש!!
תודה ה'!!

לזיכוי הרבים:
דיברתי עם שירות הלקוחות, הם הסבירו לי לנקות עם אלכוהול את החיישנים שבראש המיכל (כמין 3 ריבועים קטנים) וגם את החיישנים שעל המכשיר עצמו- יש 3 חיישנים עגולים בולטים , שבסגירה חופפים זה לזה.
לייבש היטיב ! להשאיר פתוח באויר כמה שעות. ו.. נס! עובד כמו חדש!!
תודה ה'!!
בזכותך הטינקו שלי "קם לתחיה"
אחרי כמה חודשים שהוא כל הזמן התלונן שהוא מלוכלך ולא הסכים לעבוד, והתעצלתי להתחיל עם השירות לקוחות שלהם באנגלית,
ראיתי את ההודעה שלך, וניסים ונפלאות התחיל לעבוד כלא היה,
ד"א לא חיכיתי שיתייבש הכהל כמה שעות אלא מיד השתמשתי וזה היה מעולה!
אין מילים!!

אחרי כמה חודשים שהוא כל הזמן התלונן שהוא מלוכלך ולא הסכים לעבוד, והתעצלתי להתחיל עם השירות לקוחות שלהם באנגלית,
אין מילים!!
השירות לקוחות שלהם לא באנגלית

אין מילים!!
תודה!
באמת שמחה לשמוע שעזרתי.
(אני עדיין ממליצה לחכות שיתייבש.. :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה