שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

למה אני מריחה טיפה ריח לא טוב בתחילת הנקיון מהמכשיר?
(לא משו שמשפיע על הריח של הניקיון בבית )

סתם, כי מעניין לדעת אם ההתלהבות היא רגעית
נראה לי מספיק זמן בשביל להירגע מהתלהבות של מוצר חדש, בעיניי זה באמת מוצר משנה חיים.
אני לא מבינה איך הסתדרתי בלעדיו.
כמובן שיותר רלוונטי בבתים עם קטנטנים שמלכלכים הרבה, בבתים של מבוגרים יותר זה באמת פחות נצרך.

למה אני מריחה טיפה ריח לא טוב בתחילת הנקיון מהמכשיר?
(לא משו שמשפיע על הריח של הניקיון בבית )
בדיוק בגלל זה מעניין אותי לדעת כמה זמן יש את זה לאנשים כי הריח בטח רק יחמיר עם הזמן אז מה הרווחנו?

לי יש טינקו S5
פשוט איכות חיים !!!!
הבית מבריק במינימום מאמץ .
לגבי התחזוקה - אחרי כל פעילות מפעילה ניקוי עצמי . פעם ביומיים מפרקת את המברשת ומנקה את האזור + את המברשת בחומר ניקוי טוב ושוטפת היטב ומיבשת .
גם מנקה את הפילטר פעם בכמה ימים . וכמובן כל יום את מיכל המים המלוכלכים .
זה לא דורש שום מאמץ . להיפך - סופר קל לתחזוק .
מכשיר פצצה !!!
אני פשוט עפה עליו ..

כיבסתי את הרולר
יצא מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה