שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

שאלה-
הזמנתי טינקו S5 FLOOR ONE
יש אפשרות רק לשאיבה בלי שטיפה? כתוב בהוראות לחיצה ארוכה אחרי מצב MAX מעביר למצב SUCTION קיים בחלק מהדגמים.
כשאני מנסה אצלי זה פשוט לא עובד. עובר רק מאוטומטי למקס.

שאלה-
הזמנתי טינקו S5 FLOOR ONE
יש אפשרות רק לשאיבה בלי שטיפה? כתוב בהוראות לחיצה ארוכה אחרי מצב MAX מעביר למצב SUCTION קיים בחלק מהדגמים.
כשאני מנסה אצלי זה פשוט לא עובד. עובר רק מאוטומטי למקס.

כן
את מוציאה את המיכל מים מאחורה וכך הוא רק שואב.

אגב, יש לך דף הוראות שימוש בעברית?
יש לי בכל מיני שפות חוץ מעברית, ככה שאני מנסה לנחש את אופן השימוש ...

כן
את מוציאה את המיכל מים מאחורה וכך הוא רק שואב.

אגב, יש לך דף הוראות שימוש בעברית?
יש לי בכל מיני שפות חוץ מעברית, ככה שאני מנסה לנחש את אופן השימוש ...
קיבלתי הוראות באנגלית מהיצרן (קניתי באמזון) ואני די מבינה
בעלי גם מצא אחר כך ברשת בעברית, לא יודעת איך להעלות כאן קובץ...

נכון, טעות שלי. הסתכלתי על ריח בשם ג'ייד-Jade, שעליו אין את המבצע. (ממש אוהבת את הריח הזה, אגב)
עכשיי בדקתי ומופיע לי המבצע למרות שהוספתי את הריח הנ"ל.
אני רוצה להזמין 4. איזה ריחות אתם אוהבים ?

היי
נראה בתמונות גודל מגב מאד קטן
נשאר לכם סבלנות לעשות עם כזה גודל פיצי בית גדול?

רוצה לשתף מניסיוני. לפני שנה וחצי קניתי את ההיזירו. גם שואב שוטף שאז היה הכי חזק בשוק. השתמשתי בו כמה חודשים. ומאז הוא כמו עציץ בבית.. הוא איתי. ולוקח לי יותר מהר לשפוך מים ולנקות..

רוצה לשתף מניסיוני. לפני שנה וחצי קניתי את ההיזירו. גם שואב שוטף שאז היה הכי חזק בשוק. השתמשתי בו כמה חודשים. ומאז הוא כמו עציץ בבית.. הוא איתי. ולוקח לי יותר מהר לשפוך מים ולנקות..
עד הבובוט והטינקו
הייזירו היה הלהיט,

ההיזרו מיועד רק לפרפקטים שמצוי בחו"ל ולא לרצפות קשות,
מקסימום לרצפות מבריקות ללא רובה שקועה
לכן בארץ זה הפסיק ללכת והמחיר שלו רק יורד ויורד

בנוסף לכך יש לזה מברשת פולימרית שהיא מתייבשת אם לא משתמשים בניגוד לשואבים האחרים,
אבל מצד שני זה השואב היחיד שמפריד בין הנוזלים המלוכלכים לבין הליכלוך הקשה,
יש למכשיר שלוש מיכלים, מים נקיים, מים מלוכלכים, וליכלוך קשה.

מבחינת הנקיון הS5 והקומבו זה אותו דבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה