- הוסף לסימניות
שנה אחריות.יש אחריות על טינקו באמזון? לכמה זמן ואיך מממשים אותה בעת הצורך?
שירות הלקוחות של אמזון.
שנה אחריות.יש אחריות על טינקו באמזון? לכמה זמן ואיך מממשים אותה בעת הצורך?
תודה על התשובה. משום מה באתר ראיתי עכשיו שכתוב אחריות ל24 חודשים.שנה אחריות.
שירות הלקוחות של אמזון.
לא יודע למה התבלבלתיתודה על התשובה. משום מה באתר ראיתי עכשיו שכתוב אחריות ל24 חודשים.
לאן אני פונה אם יש לי בעיה? שולחת להם פניה ואז?
הקפצהיש פה מישהו שיש לו את הטינקו S5 תקופה ממושכת של לפחות שנה-שנה וחצי? עמ"נ לשתף איך הוא לאחר שנה+ ?
כי אני מבינה מהרשת שהמכשיר מעולה, אך ככל שמתבגר יש איתו שלל בעיות , כמו סוללה חלשה , ריח שלא יוצא , מברשות לא יעילות, יניקה פחות טובה וכו וכו..
הקפצה
אם יש אחד כזה פה אשמח למשוב, אני שנייה לפני קניה, וזה קריטי לי,יש פה מישהו שיש לו את הטינקו S5 תקופה ממושכת של לפחות שנה-שנה וחצי? עמ"נ לשתף איך הוא לאחר שנה+ ?
כי אני מבינה מהרשת שהמכשיר מעולה, אך ככל שמתבגר יש איתו שלל בעיות , כמו סוללה חלשה , ריח שלא יוצא , מברשות לא יעילות, יניקה פחות טובה וכו וכו..
אני מאמינה שתחזוקה נכון זה לא אמור לקרות,יש פה מישהו שיש לו את הטינקו S5 תקופה ממושכת של לפחות שנה-שנה וחצי? עמ"נ לשתף איך הוא לאחר שנה+ ?
נכון בעיקרון.אני מאמינה שתחזוקה נכון זה לא אמור לקרות,
וכן כמו בכל מכשיר יש בלאי וצריך להחליף מסננת (ראיתי ברשת שאחת לחצי שנה) ומברשות.
מה זה? כתוב מנקה אדים זה כמו השואב הרבה יותר זול...
Tineco FLOOR ONE S5 מנקה אדים רטוב ויבש הכל באחד, מנקה רצפות עץ נהדר לבלגן דביק, מגב אדים חכם לרצפות קשות עם תצוגה דיגיטלית וזמן פעולה ארוך
זה הדגם
יש הבדל?
Tineco Floor ONE S5 שואב אבק חכם יבש רטוב ומגב לרצפות קשות, תצוגה דיגיטלית, זמן פעולה ארוך, נהדר עבור לכלוך דביק ושיער חיות מחמד, עיצוב חוסך מקום, כחול
עד כמה שידוע לי הS 7 ממש חדשלמה כולם קונים s5
ולא קונים s7
בגלל המחיר?
או בגלל שהישן יותר טוב?
רק צד אחד נצמד לקיר בS7 או בS5??יש משהו מצבן בזה שרק צד אחד נצמד לקיר, וצריך לחשב את מסלול הניקוי.
S5רק צד אחד נצמד לקיר בS7 או בS5??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //