שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

את יודעת משמועות מה ההבדלים?

ההבדל בין טינקו לבובוט זה בדרך כלל שבובוט משאיר יותר סימנים וצריך לעבוד איתו בצורה מסודרת,
דבר שני הטינקו נוסע לבד קדימה ואין שום מאמץ על היד הבובוט לא, עוד דבר בבובוט אין חיישן אוטומטי לזהות כתם ולהגביר עוצמה וצריך ללחוץ בשביל להוסיף מים,
חוץ מזה לדעתי הבובוט מעולה ורגיש אפילו פחות מהטינקו,
מה שכן בחודשים האחרונים מחירי הבובוט עלו מאוד בארץ וגם חומרי הניקוי שלהם, ואצלם חובה להשתמש בחומרים שלהם,

עם אילו חומרי ניקוי אפשר להשתמש בטינקו?
ריח מועדף?
ואיפה קונים?

אני קניתי בובוט 841 פרו ומאוד מרוצה!!
אשמח אם מישהי יודעת היכן ניתן להשיג אותו עכשיו, אני רוצה לקנות אותו למתנה ולא מוצאת באף מקום.

אנחנו מחפשים משפחה ברוכת ילדים שקנו טינקו וידעו להמליץ לנו
אם יש כאן מישהו כזה נשמח לדעת

אנחנו מחפשים משפחה ברוכת ילדים שקנו טינקו וידעו להמליץ לנו
אם יש כאן מישהו כזה נשמח לדעת
יש לי גיסה משפחה גדולה והטינקו בשימוש יום יומי

מישהי עלתה סרטון הדגמה
אני לא מוצאת באשכול
אפשר להעלות שוב?

ההבדל בין טינקו לבובוט זה בדרך כלל שבובוט משאיר יותר סימנים וצריך לעבוד איתו בצורה מסודרת,
דבר שני הטינקו נוסע לבד קדימה ואין שום מאמץ על היד הבובוט לא, עוד דבר בבובוט אין חיישן אוטומטי לזהות כתם ולהגביר עוצמה וצריך ללחוץ בשביל להוסיף מים,
חוץ מזה לדעתי הבובוט מעולה ורגיש אפילו פחות מהטינקו,
מה שכן בחודשים האחרונים מחירי הבובוט עלו מאוד בארץ וגם חומרי הניקוי שלהם, ואצלם חובה להשתמש בחומרים שלהם,
איזה יש לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה