שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

במידה ואני קונה את הטינוקו באמזון,
וזקוקה לתמיכה או שירות תיקונים.
איך זה הולך?
האם יש למי לפנות?

איפה אפשר למצוא קופונים מלבד האתר של אמזון בעצמו?

בענין המכונה שואבת שוטפת , מאד אשמח להמלצותלמי שיש נסיון של חברה ודגם טוב שיש לו אפקטיביות(ועם סוללה טובה ואורך חיים וכ), שמנקה לרמה יומיומית והייתי גם שמחה לדעת אם יש אופציה למכשיר שמשאיר ריח נקי,
וכן ראיתי מכשיר כזה יחסית בזול של חברת Midea האם מישהי מכירה? ממליצה?
מאד אשמח לקבל תשובות, (על אף שיש כאן התכתבות בענין , התבלבלתי)

אשמח מאד ממי שמכירה או תוכל לעזור לי, הייתי בחנות והמוכר המליץ על ג'ימי שזה זול משמעותית מהטינקו, האם מישהי מכירה?
הוא טוב? איך הוא לעומת הטינקו?

לבעלי הטינקו עם וותק של שנה, האם זה נכון שיש לטינקו S5 מלא תקלות והמעבדות לא עומדות בקצב של התקלות?
או שזה סתם השמצות מתחרים...

לבעלי הטינקו עם וותק של שנה, האם זה נכון שיש לטינקו S5 מלא תקלות והמעבדות לא עומדות בקצב של התקלות?
או שזה סתם השמצות מתחרים...
גיסתי קנתה את הטינקו S5 בערב פסח בהמלצתי והוא כבר עושה לה בעיות
לאומת הבובוט שלי שקניתי באיזור חנוכה במצב מעולה ++ בע"ה בלי אף תקלה

לי בהטענה יש צליל מונוטוני בדציבלים גבוהים יחסית, כמו של מעבד במחשב,
כשאני מזיזה הוא מפסיק ואח"כ מתחיל שוב.
זה לדוג' מאד מוזר לי..
חוצמזה מרוצה עד הגג

היכן ניתן לקנות נוזל רצפות לשואב שוטף בזול ?

אם אני קונה בארץ טינקו איך אפשר לדעת אם זה יבואן רשמי או לא? אם כתוב או. אי ג'י שיווק והפצה זה יבואן רשמי, או שצריך להיות כתוב יוניקו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה