שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

זה

חומר ניקוי מסדרת ה GREEN TEA 2D המפורסמת בבישום כפול למכונת שטיפה – AQUAGEN MGT​

• חומר ניקוי מסדרת ה green tea המפורסמת, בבישום כפול למכונת שטיפה
  • מסיר לכלוך נפוץ, אפקט מטהר אוויר, משפר ושומר על ברק מקורי, הקצפה נמוכה, זמן עבודה מרבי ללא הפרעות
  • מיועד לשימוש במכונת שטיפה ומתאים לרצפות לילונאום, PVC, גומי, טרצו, שיש, קרמיקה וגרניט פורצלן ורצפות חימר למיניהם

הריח הכי נעים עד כה לטעמי, היה הטינקו.
ריח מאד עדין אבל איכותי!!
כל השאר פחות מוצלח.
כרגע משתמשת בכמה ריחות של בובוט.

ממליצה שוב,
לשפוך למיכל של המים המלוכלכים טיפה מרכך כביסה.
זה מאד מאד משמעותי!

הריח הכי נעים עד כה לטעמי, היה הטינקו.
ריח מאד עדין אבל איכותי!!
כל השאר פחות מוצלח.
כרגע משתמשת בכמה ריחות של בובוט.

הריח של החומר של הטינקו זה בדיוק כמו של מים
פשוט אין לו ריח.
אני משתמשת עם איזה חומר שהמליצו כאן בעבר בניחוח בית מלון, אבל לא מתה עליו. יש לי ניחוח בית מלון של ריצפז (לשטיפה רגילה) שהוא הרבה יותר נעים.

הטינקו שלי מאמזון עושה בעיות כל הזמן עם המיכל מים מלאים
יש לי אפשרות להחזיר.
האם זה בעיה בכל הטינקו מאמזון? לקנות חדש?
מה ההמלצה?

הטינקו שלי מאמזון עושה בעיות כל הזמן עם המיכל מים מלאים
יש לי אפשרות להחזיר.
האם זה בעיה בכל הטינקו מאמזון? לקנות חדש?
מה ההמלצה?
תבדקי שהפילטר נקי לגמרי.
לי זה חפר כמה ימים עד שגיליתי שהיה איזה פירור רציני תקוע בין התריסים של הפילטר.
ניקיתי וסאלאמאת.

@yehudam

יש את של חברת שארק
יש לנו את זה וזה ממש מעולה
צפה בקובץ המצורף 1550157
אשמח לשמוע פרטים, מתעניינת גם על המכשיר הזה
כמה זמן יש לכם את זה? אתם מרוצים?
איזה דגם ספציפי יש לכם?
מבחינת תחזוקה - כמה פעמים צריך לנקות? כי כתבו שיש לו ניקוי עצמי, זה באמת מנקה את עצמו?

מישהו יכול בבקשה לשלוח קישור לחומר במחיר טוב וריח עדין לא מאוד משנה לי איזה?
אם מעניין אותך אני מוכרת חומר בריח מעולה (לטעמי) ב 22 ש"ח לליטר.
קניתי גלון של 10 ליטר ומעוניינת למכור חלק
052-7619225

הריח של החומר של הטינקו זה בדיוק כמו של מים
פשוט אין לו ריח.
אני משתמשת עם איזה חומר שהמליצו כאן בעבר בניחוח בית מלון, אבל לא מתה עליו. יש לי ניחוח בית מלון של ריצפז (לשטיפה רגילה) שהוא הרבה יותר נעים.
חחח
אני באמת עם חוש רציני אבל בעלי הרבה פחות ועדיין שנינו אוהבים יותר את של הטינקו,
מסכימה להחליף עם מי שרוצה בקבוק בובוט עם טינקו (אפי פתוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה