שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

אני ממש אהבתי את הריח
אני ממודיעין עילית, יכולה להעביר לירושלים איזור רמות א'

אני ממש אהבתי את הריח
אני ממודיעין עילית, יכולה להעביר לירושלים איזור רמות א'
איך תמכרי לי? חושבת לקנות גלון 10 ליטר אבל הייתי שמחה לנסות קודם, אז אין לי בעייה לרכוש ממך כמה ליטר,
תשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

איך תמכרי לי? חושבת לקנות גלון 10 ליטר אבל הייתי שמחה לנסות קודם, אז אין לי בעייה לרכוש ממך כמה ליטר,
תשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני יכולה למכור לך ליטר (בתוך בקבוק מיץ) ב 22 ש"ח
יכולה ליצור איתי קשר ב 0527619225

• תודה
Reactions: cyp

במחסני חשמל יש 2 דגמים​

TINECO Floor One S5 Combo​

ו-

TINECO Floor One S5​

זה בעצם דגם בלי Combo​

יש הבדל ביניהם? מבחינת הטיב? הדגם בלי הקומבו יותר יקר ב135 ש"ח

במחסני חשמל יש 2 דגמים​

TINECO Floor One S5 Combo​

ו-

TINECO Floor One S5​

זה בעצם דגם בלי Combo​

יש הבדל ביניהם? מבחינת הטיב? הדגם בלי הקומבו יותר יקר ב135 ש"ח
השני יותר טוב אבל הם שונים לראשון יש אפשרות להתפרק לשואב קטן והשני ר- ברצפה

יש לי S7 מאד מרוצה
לכאורה אם השלמתי את ההפרש אז זה אומר שאני חושבת שזה שווה.
אבל בכנות אין לי ניסיון עם ה S5
יודעת אבל לומר לי למה?

אם זה רק העברית ומיכל טיפונת יותר גדול אז לא...
השאלה האם יש עוד פונקציות משמעותיות יותר? עוצמת שאיבה יותר גבוהה וכו'...

תודה!!

יודעת אבל לומר לי למה?

אם זה רק העברית ומיכל טיפונת יותר גדול אז לא...
השאלה האם יש עוד פונקציות משמעותיות יותר? עוצמת שאיבה יותר גבוהה וכו'...

תודה!!
עיקר ההבדל זה שה S7 פתוח בשני הצדדים כך שהוא מגיע לקו 0 (ז"א לפנלים) מ 2 הכוונים
יש לו עוד 5 דק' עבודה.
אני לא יודעת אם לS5 יש ניקוי עמוק של 6 דק' אבל אם לא אז זה גם הבדל משמעותי.

כי הבנתי שבאמזון אין אחריות כמו החנויות הישראליות...
ומה שאני הבנתי מהרבה תגובות כאן, שאמזון נותן את האחריות הכי טובה. מי שהתלונן, קיבל החזר כספי של לפחות 75% מהמוצר. ולפי תגובות מאנשים שקנו בארץ, לא תמיד היה עם מי לדבר, וברור שלא היה החזר כספי.

מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה