שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

אולי אני ארצה להצטרף לרכישה מרוכזת
תלוי כמובן במחיר
ואחריות טובה במקום עם שרות

אני מעוניינת בטינקו 7s

אם תיהיה קבוצת רכישה אשמח.
אבל לפני פסח!!!

צריך לקנות בשלישי או רביעי בשביל זה.....

כמובן שיפה שעה אחת קודם שנספיק לנקות עם זה לפסח

בקיצור, מכל התגובות פה יצאתי מבולבלת.
אם יש לי טינקו S5 ודרימי H12 באותו המחיר, מה עדיף???

לדעתי - לא משמעותי,
הדבר הראשון שעשיתי הוא לכבות את העוזרת הקולית...
התפעול פשוט מאוד ואין צורך כ"כ בהוראות הללו.
אבל השרות והאחריות מיבואן רשמי הבנתי שזה משמעותי לא רק השנה השניה אלא גם השנה הראשונה...

אני במו"מ חזק על הטינקו S7 יבואן רשמי עם שנתיים שרות ואחריות
נעדכן בהקדם איפה קיבלנו את המחיר הטוב ביותר
כמובן שזה מותנה שיש 10 שרוצים לקנות

יש הרבה שטוענים שלא, אבל זה לא מדויק,
לs7 יש כמה יתרונות:
יבוש באויר חם לאחר הניקוי העצמי,
חיטוי של המים,
מצב שאיבה בלבד,
ניקוי עד הקצה ב2 הצדדים (משמעותי בהחלט).
מה הכוונה יבוש עצמי? אין צורך להוציא את החלקים ליבוש לאחר השימוש כמו בS5??

אני ארצה בל"נ, עוד חבר גם רוצה
לפנות אלי 0548453437 0527125557
אם אפשר לזרז את זמן האספקה
לגבי קבוצת רכישה לטינקו S7
יבואן רשמי עם אחריות ושרות שנתיים
ב"ה הצלחנו כבר להגיע למחיר 3750 ש"ח
יתכן אפילו שנקבל הצעה טובה יותר
כמובן שזה תלוי במס' המכשירים שיקנו
מי שמעוניין שיגיב בהשב להודעה זו
עם פרט כלשהוא ליצירת קשר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה