שואב שוטף טינקו s5 יש לכם?

הכל במקום, ניסיתי ללחוץ והוא לא אומר כלום
וואי הוא ככ שימושי לי דווקא היום, שחבל לי שלא תהנו גם... תקראו בחוברת על הפעלה ראשונה אולי צריך לחיצה ארוכה על משהו? לא זכור לי כזה דבר אבל זה היה מזמן

הS7 נוסע לבד.
והוא טוב משמעותית.
מה זאת אומרת נוסע לבד?
את לא מחזיקה אותו?
על זה לא שמעתי.
גם הS5 מסיע את עצמו תוך כדי שאני מחזיקה.
אני יודעת שההבדליםן המשמעותיים הם
נקיון 0 ב2 הצדדים
ןניקוימ עצמי כולל ייבוש
חוץ מזה מיכלים מעט יותר גדולים לא משהו משמעותי

איפה ניתן לקנות את הS7 הכי בזול?
והאם זה אכן מצדיק את הפער?

מה זאת אומרת נוסע לבד?
את לא מחזיקה אותו?
על זה לא שמעתי.
גם הS5 מסיע את עצמו תוך כדי שאני מחזיקה.
אני יודעת שההבדליםן המשמעותיים הם
נקיון 0 ב2 הצדדים
ןניקוימ עצמי כולל ייבוש
חוץ מזה מיכלים מעט יותר גדולים לא משהו משמעותי
מחזיקים אבל הוא נוסע אוטומטית. את לא צריכה ללחוץ כל הזמן.
הוא מחליק לבד.

אין לי S 7 אז לא יודעת להגיד לגבי יתרונותיו
ספציפית הנקודה שהעלת קיימת גם בד5
אין צורך ללחוץ כל הזמן, והוא מחליק לבד.
אז אני אומרת לך שלא.
מנסיון.
מכירה את שני המכשירים.
וS7 קל יותר במשקל.
ניסינו!
אבל בהצלחה בכל מכשיר, לא באתי לשווק כלום.
סה"כ ממליצה אחרי שאנחנו מרוצים ממשששש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה