- הוסף לסימניות
יש כפתור מאחורה שמשתיק אותובלת"ק
קראתי איפשהו, שאם מתחברים לאפליקציה אפשר להשתיק אותו לנצח...
יש כפתור מאחורה שמשתיק אותובלת"ק
קראתי איפשהו, שאם מתחברים לאפליקציה אפשר להשתיק אותו לנצח...
בלתקאהבתי מאוד מאוד את הטינקו , קנינו לפני 4 חודשים
ומיום ליום ההודעה הזו ""דירטי ווטר טמפל פליז אמפטי"( לרוקן מים מלוכלכים )" מגיעה לעיתים יותר ויותר קרובות
וכל ההתעסקות עם שטיפת המיכל של המים המלוכלכים אורכת זמן ואני כבר מרגישה שאני משרתת את הטינקו יותר ממה שהוא אמור לשרת אותי
יש פתרון לזה ?
אולי אני עושה משהו נכון ??
אציין שוטפת די טוב את מיכל המים (יכול להיות שהוא קצת דביק מהלכלוך כי אני לא עושה לו ניקוי פסח כל יום רק איזה פעם בחודש)
ומנגבת את 2 הפסים עם הכיסוי המוכסף
ניסיתם לפנות לשירות לקוחות ? יש עם מי לדבר ?? (לפי מה שאני שומעת פה לא ממש )
תודה רבה מראש לכל המגיבים
קורה לי לאחרונה הרבה בS5 בעיות בהטענה, משהו ניסה להפעיל את השרות?למישהו יש בעיות עם בסיס ההטענה? לאחרונה עושה לי ממש בעיות אני מניחה את המכשיר בבסיס ולא מטעין רק אחרי ארבה משחקים ימינה שמאלה וכו, ממש מעצבן
גם לי זה קורהקורה לי לאחרונה הרבה בS5 בעיות בהטענה, משהו ניסה להפעיל את השרות?
דווקא זה הברקה שמשפחות דוברות אידיש יכוונו את המכשיר על גרמנית זה יהיה להם מובן יותר מאנגלית...זה עוד מילא.
אצלי זה תקוע על גרמנית (הכפתור של שינוי שפה לא מגיב)
ואז זה נשמע משהו כמו:
"שמוץ וואסער..."
לנגב טוב את אזור החיישניםהי, אולי משהי תדע. גם לי אומר שהמיכל מלא..והוא נראה לי יחסית נקי, לא מצליחה למצוא את הבעיה.
מה עוד יכול להיות?
לי היה ככההי
יש לי כמה חודשים את הטינקו
ולאחרונה הוא משאיר לי מים בשטיפה,
משהי יודעת להסביר לי למה זה קורה??
השתמשתי לפי ההוראות.
תודה רבה וחודש טוב!!
אפשר לכבס את המברשות והמסנניםלי היה ככה
באחד האשכולות פה מישהו המליץ לקנות מסנן חדש
הטינקו שלי בן שנתיים
קניתי באלי 2 מברשות+2 מסננים
והרגע סיימתי לשטוף איתו את הסלון
תענוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא כבר לא משאיר לי שלוליות מעצבנות!
כיף ממש
מיד רצתי לכתוב לכם...
אשמח לקישור למברשות והמסנניםלי היה ככה
באחד האשכולות פה מישהו המליץ לקנות מסנן חדש
הטינקו שלי בן שנתיים
קניתי באלי 2 מברשות+2 מסננים
והרגע סיימתי לשטוף איתו את הסלון
תענוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא כבר לא משאיר לי שלוליות מעצבנות!
כיף ממש
מיד רצתי לכתוב לכם...
לא שיווקי-מה שאני קניתיאשמח לקישור למברשות והמסננים
לא שיווקי-מה שאני קניתי
![]()
Passend für Tineco Floor ONE S5 / S5 Pro 2 / S5 Pro / S5 Blau, aber ❌ Nicht für Tineco S5 Combo und S5 Dampfrollenbürste und Filter - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לי יש את הS5המברשות מתאימות ל s5 pro ?
תודה רבה!לא שיווקי-מה שאני קניתי
![]()
Passend für Tineco Floor ONE S5 / S5 Pro 2 / S5 Pro / S5 Blau, aber ❌ Nicht für Tineco S5 Combo und S5 Dampfrollenbürste und Filter - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים