- הוסף לסימניות
- #1,461
בעברית. נתנו לי כתובת של המעבדה להביא לשם את הדרימיעונים בעברית? שרות טוב?
לקח להם קצת זמן לתקן, בסוף הגעתי בעצמי למעבדה, המתנתי כ10 דק' (שאני חושדת שאז בדקו והחליפו כרטיס) והחזירו לי אותו עובד
בעברית. נתנו לי כתובת של המעבדה להביא לשם את הדרימיעונים בעברית? שרות טוב?
כמה עולה בלוינגר חשמל?מצאתי את הדרימי 14 דואל במחסני חשמל (באתר) ב2999
מישהו מצא יותר זול?
2900 שח אבל אין עכשיו במלאיכמה עולה בלוינגר חשמל?
מישהו מכיר??מישהו מכיר את הטינקו S6?
תודה עזר לי מאד.סיכום הראיון אצל איצ'ה:
1. צריך חומר פעיל פחות מ5% , וגם שאינו מקציף. החברה מעדיפה חומר שלה למרות שלא היא מרוויחה בזה כי בזה היא בטוחה שזה טוב, לא כל החומרים טובים למרות שכתוב שזה פחות מ5% .
2. צריך לתת למכשיר לנקות את עצמו אחרי איסוף של אוכל.
3. מפעם לפעם להוציא את המברשת ולשטוף תחת מים חמים , כשרואים שהוא מריח לא טוב, או שהוא קשה מידי, או שיש סימנים על הרצפה
4. לפעמים יש לכלוך בצינור שמגיע למיכל מים מלוכלכים, לזה יש מברשת ייעודית. צריך להטות לאחור את המכשיר כדי שהמברשת לא תיתקע בסיבוב, וניתן להיעזר באצבעות.
5. המיכל מים מלוכלכים כדאי לרוקן ולשטוף מיד לאחר השימוש, הריח הזה משפיע על הסנן שנמצא בראש המיכל והוא יכול להעלות עובש ויכול להרוס אותו.
6. הסנן מורכב מ2 חלקים: מרשת חיצונית שניתן לשטוף במים, והחלק השני כקרטון לבן שם עובר רק מים , ניתן לשטוף גם אותו פעם תקופה וצריך לשטוף טוב ולתת לו להתיבש טוב כי החורים קטנים ואם הוא רטוב לא עובר דרכו אויר, ולכן יש 2 סננים.
7. אם יש לכם תקלה בבקשה לבדוק 3 דברים: 1. להחליף גלגלת: כי אם הגלגלת לא סופג זה בגלל שהוא מלוכלך או קשה. אין בעיה שהמכונה מוציאה מים אלא שהיא לא אוספת את המים ואם הגלגלת מתקשה היא לא אוספת את המים. 2. לבדוק בחור המעבר למיכל המים שלא תקוע שם משהו. 3. לנקות את הסנן (וממילא להחליף סנן לסנן החדש). ברוב המקרים זה עזר לתקלות.
8. המכונה מוציאה ריח: הריח נוצר מהשארת הלכלוך במיכל ואז יש עובש בסנן וזה גורם לאויר לצאת מהסנן עם עובש. יש פיתרון להציל את הסנן ששמים מרכך כביסה בתוך מכל המים מלוכלכים לפני תחילת העבודה ואז האויר ייצא עם ריח של מרכך.
9. כשמשתמשים עם חומר לא מתאים זה יכול לשבש את החיישנים של מיכל מים מלוכלכים מלא , ואם רוצים לעקוף את ההתראה ולזה ניתן לשים מדבקה על החיישנים שנמצאים בתחילת המיכל אבל זה יכול לגרום שהמיכל יתמלא עד למעלה.
10. אפשר לעבוד רק עם מים, אפשר לשים כמות קטנה של חומר .
לנו היה את הבעיה הזויש לי H14 ומטפטף לי מים ממיכל מים נקיים כל הזמן , ברמה שיצר לי בריכה בעמדת הטענה,
בדקתי וזה ממיכל המים הנקיים , מישהו נתקל בזה?
( אין שום מכה/ חריץ - פשוט מטפטף כל הזמן מהצד למטה)
דווקא אני שמעתי מאחת שיש לה את הh12דואל שהשואב שלו ממש שואב עוצמתי ובנוסף מאד נח שהוא אלחוטיאבל הבנתי שהשואב יבש שלו לא מספיק חזק ועדיף כן לקנות שואב אבק בנפרד,
שם אני מעבירה מגבון עם שיפוד כדי להוציא את הליכלוך שלא נגישזה בשביל להוציא את המברשת עצמה
אבל המברשת בעצם מולבשת על גליל פלסטיק, שהוא לא מתפרק למיטב ידיעתי
ומצטבר לכלוך בין גליל הפלסטיק לפס הסיליקון שלמטה
כאן https://www.electro-buy.co.il/items/7395800-שואב-אבק-ושוטף-רצפות-Dreame-H14-Dual-דרימימצאתי את הדרימי 14 דואל במחסני חשמל (באתר) ב2999
מישהו מצא יותר זול?
תודה, בסוף קניתי באילת 2400כאן https://www.electro-buy.co.il/items/7395800-שואב-אבק-ושוטף-רצפות-Dreame-H14-Dual-דרימי
מחיר סופי יותר זול ואפשר להתמקח איתם תנסי דרך 0528383905
מישהו מכיר את הטינקו S6?
קנינו מתנה לאשה מבוגרתמישהו מכיר??
מבררת גם
אשמח לדעת גם.באיזה חנות באילת?
הפלש דריי זה מה שקונים בדיוטי ב200$??קנינו מתנה לאשה מבוגרת
את הפלאש דריי
עושה רושם מושלם בינתיים
אבל די חדש.
לאהפלש דריי זה מה שקונים בדיוטי ב200$??
מה זה מכירה אישית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //