שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
החומר ניקוי של הדרימי לא עושה מידי ריח,
מי יכול להמליץ על חומר שעושה ריח טוב ממש?
ראיתי שרשמו על סנונית- חלק רשמו שמעולה וחלק רשמו שלא עשה ככ ריח
בH14 פרו הוא לא טוב כנראה בגלל שנכנס אוטומטי ובגלל זה אין ריח

לצערי אחרי שתביאו לתחנת שירות וזה ישכב שם המון זמן עד שיתקנו אז תתעצבנו עוד יותר
קרוב משפחתי הביא לפני חודש פלוס דרימי לתיקון וזה עדיין לא תוקן, אמרו שהחלק שצריך להחליף לא במלאי ולוקח זמן עד שמגיע..קראתי כאן בפרוג על עוד שהתלוננו על השירות שלהם. על פי חוק אם יש אחריות על מוצר יש חובה לתקנו תוך 14 ימי עסקים.
אני לא יודע מה הבעיות של המכשירים המקולקלים אבל טכנית האם אפשר ליצור קשר עם השירות בחו״ל או להזמין משם את החלקים החסרים?

בבית שמש פתחו חנות חדשה של ג'ונסון בשער העיר (עדיין לא הייתי בה)
אני קניתי חומר לטינקו בסניף אחר שלהם

על האריזה כתוב שהחומר מיוצר ע"י "סנונית"..

בבית שמש פתחו חנות חדשה של ג'ונסון בשער העיר (עדיין לא הייתי בה)
אני קניתי חומר לטינקו בסניף אחר שלהם

על האריזה כתוב שהחומר מיוצר ע"י "סנונית"..
אני הבנתי ממוכר של שואבים שוטפים שסננונית מייצרים חומר לכמה חברות אבל זה לא אומר שהחומרים עם אותם מינון וכו', למשל לגבי ג'ונסון הבנתי שהוא יותר מרוכז

הזמנתי בסופו של דבר את הH14 דואל ב 2823 כולל משלוח.
כמובן כל אחד לפי הצרכים שלו.
לי היה חשוב הפלוסים שיש בפרו שאין ברגיל, אני מוציאה סכום של כסף בשביל שיעזור לי, היה לי חשוב שיהיה עד הסוף,
השואב אבק היבש היה פלוס גדול בשבילי, גם במקום זה שיש לי שמסורבל וגם לרכב.
השווית מחיר גם ללוינגר?

אני קניתי את הדואל H14
קבלתי אתמול ולא מבסוטית ממנו
חושבת אפילו למכור
כך שאם מישהו מעונין לקנות תבדקו איתי, אמכור בפחות מהמחיר בחנות וודאי
הוא חדש לגמרי ועם אחריות

אני קניתי את הדואל H14
קבלתי אתמול ולא מבסוטית ממנו
חושבת אפילו למכור
כך שאם מישהו מעונין לקנות תבדקו איתי, אמכור בפחות מהמחיר בחנות וודאי
הוא חדש לגמרי ועם אחריות
תוכלי אולי לכתוב מדוע את לא מרוצה, זה בגלל שזה דואל ולא פרו או רגיל, או שכל הדגם לא טוב בעינייך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה