עורכת קליפים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין טינקו S5 לדרימי H14,
מישהו בירר בירור עמוק ביניהם והגיע למקנות כלשהן?
אשמח להחכים.
אשמח להחכים.
בין S5 לדרימי H14 הדרימי לוקח בעיניי.אני מתלבטת בין טינקו S5 לדרימי H14,
אשמח להחכים.
לא משאיר לך סימנים או רטוב על הרצפה?בין S5 לדרימי H14 הדרימי לוקח בעיניי.
מנקה טוב יותר, המיכל שלו מחזיק יותר זמן עבודה ולכלוך אז קל יותר לתחזק אותו, הוא קצת יותר כבד אבל עדיין קל לעבוד איתו. (לי גם משמעותי שהוא נשכב יחסית)
לפעמים משאיר לי טיפה רטוב אבל מתייבש מהר, אין סימניםלא משאיר לך סימנים או רטוב על הרצפה?
הדרימי ב 100%אני מתלבטת בין טינקו S5 לדרימי H14,
אשמח להחכים.
איפה את גרה?דחוף!!!
איפה הכי שווה עכשיו לקנות דרימי?
לא אכפת לי לחכות קצת עד שיגיע אך רוצה להזמין עכשיו.
בביתר. אבל רב החנויות שולחות לבית לא?איפה את גרה?
תנסי בחשמל כהלכה אולי יש להם
דחוף!!!
איפה הכי שווה עכשיו לקנות דרימי?
לא אכפת לי לחכות קצת עד שיגיע אך רוצה להזמין עכשיו.
כמה זמן לקח להם להתיבש?משום מה ניסיתי את הדרימי 14 לא דואל, הוא השאיר לי המון סימנים של רטוב על הרצפה, יש לי ריצוף מבריק וממשש נשארו נקודות של מים, אולי הבעיה בשימוש לא נכון? אם לא, האם הטינקו גם משאיר סימני רטיבות?
יש לי קרמיקה מבריקה ואני סופר רגישה לסימנים, כשעשה לי סימנים היה חסר מים (הקול מושתק)משום מה ניסיתי את הדרימי 14 לא דואל, הוא השאיר לי המון סימנים של רטוב על הרצפה, יש לי ריצוף מבריק וממשש נשארו נקודות של מים, אולי הבעיה בשימוש לא נכון? אם לא, האם הטינקו גם משאיר סימני רטיבות?
הטינקו S5 מוציא אויר ליד החלק התחתון מה שעוזר לייבש את המיםמשום מה ניסיתי את הדרימי 14 לא דואל, הוא השאיר לי המון סימנים של רטוב על הרצפה, יש לי ריצוף מבריק וממשש נשארו נקודות של מים, אולי הבעיה בשימוש לא נכון? אם לא, האם הטינקו גם משאיר סימני רטיבות?
דחוף - איפה הכי זול להזמין חומר לשואב שוטף ???????
אני לא משתמשת בחומר אז אין לי מושג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //