מפעילים ניקוי אוטומטי ולאחר כ10 דקות כשהמכשיר עובר לשלב היבוש האיטי ניתן להוציא את מיכל המים המלוכלכים, לרוקן ולנקות. מדי פעם עושים ניקוי יותר יסודי/ כיבוס המברשת.מה קודם למה
הניקוי האוטומטי
או הניקוי הידני
אין! כרגע המחיר עלה בכל החנויות ל2180, ולדעתי זה רק יעלה.מקפיץ
אם יש מישהו שיודע היכן ניתן לרכוש דרימי H14 באיזור ה1800 ש"ח בפריסת תשלומים נוחה נשמח מאד אם יעדכן כאן..
עדיפות לא לקבוצות רכישה אלא לחנויות
תודה מראש
קודם כל אין סיבה שיעלה מכיוון שיוצאים דגמים חדשים כל הזמן בנוסף אנחנו די בחיתולים של הנושא הזה, לאט לאט יהיו מכשירים שעובדים הרבה יותר זמן עם טכניקות ניקוי יותר טובות ויעילות..אין! כרגע המחיר עלה בכל החנויות ל2180, ולדעתי זה רק יעלה.
קניתי דרך קבוצת רכישה.... ב1750 ובפריסת תשלומים נוחה..
סתם סקרנות, מה יש לך נגד קבוצת רכישה?
אני קניתי בקבוצה של ציפי רוט דרך לוינגר והגיע לי תוך שבוע.קודם כל אין סיבה שיעלה מכיוון שיוצאים דגמים חדשים כל הזמן בנוסף אנחנו די בחיתולים של הנושא הזה, לאט לאט יהיו מכשירים שעובדים הרבה יותר זמן עם טכניקות ניקוי יותר טובות ויעילות..
בנוגע לקבוצות רכישה קודם כל אני לא מכיר את הבנ"א שמוכרים את זה... שנית כל אין פריסת תשלומים כל כך גדולה ושלישית כל כתבו פה על כל מיני קבוצות דרך לוינגר ונראה שחיכו הרבה זמן למכשירים לא כ"כ מתחשק לי להשכיב כסף ולהיכנס להרפתקה שכזאת...
בסיידר??? עכשיו מובן???![]()
אלו מוצרים מוגמרים תמיד אפשר להוסיף חיי סוללה או עוצמת יניקה או חיבור לניקוז ומים וכו' אבל בגדול זה מוצר מוגמר.קודם כל אין סיבה שיעלה מכיוון שיוצאים דגמים חדשים כל הזמן בנוסף אנחנו די בחיתולים של הנושא הזה, לאט לאט יהיו מכשירים שעובדים הרבה יותר זמן עם טכניקות ניקוי יותר טובות ויעילות..
בנוגע לקבוצות רכישה קודם כל אני לא מכיר את הבנ"א שמוכרים את זה... שנית כל אין פריסת תשלומים כל כך גדולה ושלישית כל כתבו פה על כל מיני קבוצות דרך לוינגר ונראה שחיכו הרבה זמן למכשירים לא כ"כ מתחשק לי להשכיב כסף ולהיכנס להרפתקה שכזאת...
מבירור שערכתי לא מעט זמן עלה בצורה אחידה בכל החנויותקודם כל אין סיבה שיעלה מכיוון שיוצאים דגמים חדשים כל הזמן בנוסף אנחנו די בחיתולים של הנושא הזה, לאט לאט יהיו מכשירים שעובדים הרבה יותר זמן עם טכניקות ניקוי יותר טובות ויעילות..
מה בעצם עושה הניקוי האוטומטי? לחיצה רגילה על הכפתור של הניקוי?מפעילים ניקוי אוטומטי ולאחר כ10 דקות כשהמכשיר עובר לשלב היבוש האיטי ניתן להוציא את מיכל המים המלוכלכים, לרוקן ולנקות. מדי פעם עושים ניקוי יותר יסודי/ כיבוס המברשת.
טעות בתרגום.ב"ה קיבלתי את הדירמי (H14) סוף סוף,
עכשיו שאלה, בהוראות כתוב לשים את החומר במיכל המים המשומשים, יכול להיות, או שזו טעות בתרגום?
ואיזו כמות של חומר? יש בעיה למלא את המיכל המים הנקיים עד למעלה?
אני קניתי דרך הסוכן של אלקטרו ביי https://www.electro-buy.co.il/שהביאו כאן לפני כ3 שבועות ב1800 ו36 תשלומים הגיע תוך פחות משבוע המספר שלו 0528383905מקפיץ
אם יש מישהו שיודע היכן ניתן לרכוש דרימי H14 באיזור ה1800 ש"ח בפריסת תשלומים נוחה נשמח מאד אם יעדכן כאן..
עדיפות לא לקבוצות רכישה אלא לחנויות
תודה מראש
הניקוי העצמי אמור לנקות את המברשת וכל המעברים של הלכלוך אל המיכל של המים המשומשים. כך שתיאורטית נשאר רק לרוקן ולשטוף את המיכל לאחר הניקוי. כן כדאי מדי פעם לעשות ניקוי ידני למברשת ובכל הפתחים. ( גילוי נאות - עוד לא עשיתי זאת. המכשיר שלי עדיין לא בן שבועיים. כותבת רק ע''פ חפירות רבות בפורומים כאן )מה בעצם עושה הניקוי האוטומטי? לחיצה רגילה על הכפתור של הניקוי?
ניסיתי לנקות בלי הניקוי העצמי וזה לקח מלא זמן
השאלה אם הניקוי העצמי היה עוזר לי פה
1750 כולל משלוחיש סוכן שמוכר בזול - שירות אדיב ומסור.
אלעזר - 0584171313
מה המחיר של הקבוצת רכישה?אשמח לטלפון של קבוצת רכישה של דרימי
c6768844 גימייל
ומה המחיר לH14 DUAL?1750 כולל משלוח
יש לו במלאי נכון להיום
ומה המחיר לH14 DUAL?
[/QUOTE
עוקבת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //