המורה של תלמידותי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,101
קניתי ב3100 בלוינגר לפני 3 שבועותומה המחיר לH14 DUAL?
קניתי ב3100 בלוינגר לפני 3 שבועותומה המחיר לH14 DUAL?
גם אצלי וקניתי לפני כמה ימים!! אני לא מבין למה זה יותר טוב מטינקו!!!!!!!!!!קיבלתי אתמול את הדרימי 14
1. הוא משארי ממש המון סימנים על הרצפה
2. ולוקח לרצפה זמן להתייבש כמו ספונז'ה ריגלה?
מישהו נתקל ? מה הפתרון?
אין רק שיש עוד חלק של שואף אבקמה ההבדל בין H14 ל H14 דואל ?
מדברת על הבדלים במכשיר עצמו והעוצמה שלו וכד'.
תודה
זה אני לא יודע אם אפשר לקנות בנפרד לשאול בחנות העלות הוא 2800 שח לדואלאם אני קונה את הדרימי H14 הרגיל, אני תמיד יכולה להוסיף את החלק של השואב שיש בדרימי H14דואל?
kt/אם אני קונה את הדרימי H14 הרגיל, אני תמיד יכולה להוסיף את החלק של השואב שיש בדרימי H14דואל?
זה קורה בד"כ בפעמים הראשונות, האשכול פה מלא מהשאלות האלהקיבלתי אתמול את הדרימי 14
1. הוא משארי ממש המון סימנים על הרצפה
2. ולוקח לרצפה זמן להתייבש כמו ספונז'ה ריגלה?
מישהו נתקל ? מה הפתרון?
גם אני הסתפקתי בזה, שאלתי את השירות של דרימי והם אמרו לי שלא, וזה ממש מכשיר אחר, כנראה מבנה שונהאם אני קונה את הדרימי H14 הרגיל, אני תמיד יכולה להוסיף את החלק של השואב שיש בדרימי H14דואל?
היה ונעלם אחרי זה היום זה עובד בלי להשאיר סימנים?ה קורה בד"כ בפעמים הראשונות, האשכול פה מלא מהשאלות האלה
אני לא זוכר בדיוק, אבל הרבה כתבו את זה בעבר, מה שכן הגלגלים משירים לי סימנים כשאני שוטף אבל כשזה יבש לא רואים את זה, זה רק כששוטפיםלך
היה ונעלם אחרי זה היום זה עובד בלי להשאיר סימנים?
איפה ניתן לקנות את ה 14 דואל ב2800זה אני לא יודע אם אפשר לקנות בנפרד לשאול בחנות העלות הוא 2800 שח לדואל
באישי מייל H2792048 גימיילאיפה ניתן לקנות את ה 14 דואל ב2800
אשמח לדעת
באילת?
אם כן פחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //