שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
אני רוצה לדעת דווקה ממישהו שיש לו את הטינקו עם הקיטור כי נראה לי שגם יש לו ניקוי ויבוש עצמי.. ואני קניתי H14 דואל ואני צריך קודם לעבור אם השואף כי יש דברים שנתקעים בתוך המכונה... וגם דברים שנשפח לפני יום יומים ודברים שהם דביקים הוא לא מוריד לי... וגם למשל אבקדו דבוק לרצפה זה לא מוריד! אני התלבדתי בין הטינקו קיטור ל H14... ובעל החנות אמר לי לקחת את הדרימי! ואני לא יודע אם עשיתי נכון!!
להשאיר כמה שניות את המכשיר על הכתם
ואחר כך אחורה וקדימה
מוריד את רב הלכלוכים

רציתי לשאול-מישהו ניסה לעבור עם הדרימי על כורסא או ספה? מומלץ?

אני רוצה לדעת דווקה ממישהו שיש לו את הטינקו עם הקיטור כי נראה לי שגם יש לו ניקוי ויבוש עצמי.. ואני קניתי H14 דואל ואני צריך קודם לעבור אם השואף כי יש דברים שנתקעים בתוך המכונה... וגם דברים שנשפח לפני יום יומים ודברים שהם דביקים הוא לא מוריד לי... וגם למשל אבקדו דבוק לרצפה זה לא מוריד! אני התלבדתי בין הטינקו קיטור ל H14... ובעל החנות אמר לי לקחת את הדרימי! ואני לא יודע אם עשיתי נכון!!
אני שופכת מים רותחים על הלכלוכים הקשים
מחכה 3 דק’ ועוברת עם המכשיר
הכל יורד מיד

בקשר לריח של הH14 אני משתמש עדיין אם הריח/חומר ניקוי שמגיע אם המכשיר ואני לא מריח דבר!! למה ? האם זה ריח חלש? וחברה אחרת יותר טוב? או אין באמת ריח לרצפה ארי שטיפה אם הדרימי?
(או אני לא מריח כי אולי יש לי קרונה???!)

בקשר לריח של הH14 אני משתמש עדיין אם הריח/חומר ניקוי שמגיע אם המכשיר ואני לא מריח דבר!! למה ? האם זה ריח חלש? וחברה אחרת יותר טוב? או אין באמת ריח לרצפה ארי שטיפה אם הדרימי?
(או אני לא מריח כי אולי יש לי קרונה???!)
החומר שמגיע הוא בלי ריח..
החומר של 'סנונית' הוא הכי טוב.
יש להם ריחות מדהימים!!
ממליצה ממש...

החומר שמגיע הוא בלי ריח..
החומר של 'סנונית' הוא הכי טוב.
יש להם ריחות מדהימים!!
ממליצה ממש...
על איזה ריחות ממליצה? את משתמשת לH14 זה בסדר? וכתוב שבתום השימוש צריך לשטוף את המקום שמכניסים את הסבון במים נקיים!!! למה האם באמת צריך??? אם כן לא שווה לי!! יש מבצע כרגע על 27 שח לליטר! https://snonitshop.co.il/product-category/hot-sales/

נערך לאחרונה ב:
על איזה ריחות ממליצה? את משתמשת לH14 זה בסדר? וכתוב שבתום השימוש צריך לשטוף את המקום שמכניסים את הסבון במים נקיים!!! למה האם באמת צריך??? אם כן לא שווה לי!! יש מבצע כרגע על 27 שח לליטר! https://snonitshop.co.il/product-category/hot-sales/
לא שטפתי מעולם, הדרימי חי וקים, משתמשת עם זה לH14..
אני הכי אוהבת את הריח חמסה חמסה (שמות מוזרים בהחלט)
יש גם משהו כתום שאני לא זוכרת את השם שלו, החיים היפים, חיוך גדול, מלא מחמאות..
זה בגדול מה שכבר קניתי

לא שטפתי מעולם, הדרימי חי וקים, משתמשת עם זה לH14..
אני הכי אוהבת את הריח חמסה חמסה (שמות מוזרים בהחלט)
יש גם משהו כתום שאני לא זוכרת את השם שלו, החיים היפים, חיוך גדול, מלא מחמאות..
זה בגדול מה שכבר קניתי
מעולה אני קונה בעזרת השם תודה רבה

מעולה אני קונה בעזרת השם תודה רבה
אני משתמשת כבר שבוע בחומר של סנונית -בריח שנקרא טוב לי, וממש צריכה להתאמץ להריח ריח של שטיפה. בטח לא דומה לעוצמת הריח של שטיפה רגילה. האם אצל כולם זה כך או שבגלל שיש לי 14 דואל שמוזג את הסבון אוטומטית זה פחות מורגש?

כמה חומר שמים?
את זה לא הצלחתי להבין

ויש חנויות שאפשר לקנות בהם את החומרים?

כמה חומר שמים?
את זה לא הצלחתי להבין

ויש חנויות שאפשר לקנות בהם את החומרים?
אני שמה פקק אחד.
לפני שבת אני שמה 2 פקקים ועושה לי ריח מטריף בכל הבית.
באשדוד יש לקנות בחנות פור.
לא יודעת על עוד מקומות..

לא יודע למה, אבל משום מה כל הציבור החרדי רוכש את אותם מוצרים, ואחרי זה יש תלונות של עובד/לא עובד, יעיל/לא יעיל וכו'.
לא שמעתי משום מה הרבה חרדים עם המוצר הבא:
https://www.payngo.co.il/300050.html
אבל מאלו שכן יש להם, מאף אחד לא שמעתי את השאלות שנשאלו על המכשירים האחרים.
עובד מצויין!!!
שוטף כמעט הכל!!! [כולל כפיות חד פעמי, חתיכות שניצל, ובעצם מה לא...]
צירפתי לינק רק כדי להראות את המוצר - אין שום המלצה על החנות או על המחיר שם! זה כבר עבודת שטח נדרשת של הקונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה