שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
אני רוצה לדעת דווקה ממישהו שיש לו את הטינקו עם הקיטור כי נראה לי שגם יש לו ניקוי ויבוש עצמי.. ואני קניתי H14 דואל ואני צריך קודם לעבור אם השואף כי יש דברים שנתקעים בתוך המכונה... וגם דברים שנשפח לפני יום יומים ודברים שהם דביקים הוא לא מוריד לי... וגם למשל אבקדו דבוק לרצפה זה לא מוריד! אני התלבדתי בין הטינקו קיטור ל H14... ובעל החנות אמר לי לקחת את הדרימי! ואני לא יודע אם עשיתי נכון!!
לא יודעת
אני לא משאירה דברים על הרצפה יומים אז לכן אין לי מושג

משטיפה יומית טינקו לא משאיר כלום על הרצפה.

יש סוכן שמוכר בזול - שירות אדיב ומסור.
אלעזר - 0584171313
ממליץ מאד לקנות דרך אליעזר 0584171313 שפירסמו כאן בפרוג
קנינו דרכו וקיבלנו שירות מדהים
במחירים תואמים את המחירים שיש כאן באתר בימים האחרונים , (כי אין כבר להשיג ב1750)

אחריות שנתיים דרך יבואן רשמי

אם אפשר לסכם מה כדאי לקנות ואיפה יש הכי זול בירושלים

לא יודע למה, אבל משום מה כל הציבור החרדי רוכש את אותם מוצרים, ואחרי זה יש תלונות של עובד/לא עובד, יעיל/לא יעיל וכו'.
לא שמעתי משום מה הרבה חרדים עם המוצר הבא:
https://www.payngo.co.il/300050.html
אבל מאלו שכן יש להם, מאף אחד לא שמעתי את השאלות שנשאלו על המכשירים האחרים.
עובד מצויין!!!
שוטף כמעט הכל!!! [כולל כפיות חד פעמי, חתיכות שניצל, ובעצם מה לא...]
צירפתי לינק רק כדי להראות את המוצר - אין שום המלצה על החנות או על המחיר שם! זה כבר עבודת שטח נדרשת של הקונים...
אני חרדי ורכשתי את זה...........
את הדגם היותר יקר עם השואב הידני ויבוש ב50 מעלות חום.
מוצר מדהים!!!!
מנקה הכל!!
אפס תחזוקה רק לפנות את המיכל ולשטוף
כתבתי כאן

ממליץ מאד לקנות דרך אליעזר 0584171313 שפירסמו כאן בפרוג
קנינו דרכו וקיבלנו שירות מדהים
במחירים תואמים את המחירים שיש כאן באתר בימים האחרונים , (כי אין כבר להשיג ב1750)

אחריות שנתיים דרך יבואן רשמי
בכמה הוא מוכר היום את ה H14 ?
ובכמה את הדואל?

תודה רבה

טינקו S5 יש כאן משהי שקנת באושר עד
אשמח לדעת איזה צבע
(אני רוצה לדעת אם הם מוכרים רק כחול או עוד צבעים)
תודה

לא שווה לקנות רק הדואל! כי הרבה דברים נתקעים בשועב שוטף אז חייבים את השואב אבק שלהם לעבור קודם הניקיון
לא נתקע לי שום דבר... ויש לי דייסון אבל בחיים אני לא עוברת איתו קודם
כל הכיף זה להשתמש במכשיר אחד, פעם אחת בלי להוציא עוד מכשירים וכלים (חוסך מטאטא, דלי, מגב, סמרטוטים... הכל במחיר אחד)

לא נתקע לי שום דבר... ויש לי דייסון אבל בחיים אני לא עוברת איתו קודם
כל הכיף זה להשתמש במכשיר אחד, פעם אחת בלי להוציא עוד מכשירים וכלים (חוסך מטאטא, דלי, מגב, סמרטוטים... הכל במחיר אחד)
יש מדבקות של הילדים שנתקע וגם ספוג הפלא ועד!! אז מה אפשר לעשות שלא יתקע?

למה נתקע?
ספוג הפלא שלם?

פעם בניקוי הוא סימן לי שגיאה של הגלגלת
אז הרמתי כדי לשחרר אותה
ואז אני רואה שם...
גרב

שנשאב אמנם
אבל לא עבר בחור של המיכל
אז הוא פשוט נשאר שם עד שבניקוי הגלגלת הסתובבה לכיוון השני והוא השתחרר

המעלות של הטינקו
1. המכשיר עצמו מרגיש יותר חזק (בלי קשר למשקל)
2.השתי גלגלים האחוריים שלו נוסעים איתך קדימה ואחורה (הוא מזהה את הכיוון שלך) מה שמקל במהלך השטיפה
3.יש לו פס לד מקדימה שאני נהנתי ממנו כי זה עוזר לראות אם מלוכלך ולא תמיד יש אור וכו
4.נראה לי שהמברשת של הטינקו יודעת להתמודד עם לכלוכים יותר קשים ממה שהדרימי מצליח (לא בדקתי את זה אחד ליד השני אבל ככה נראה לי)
5.מקדימה הוא מצליח לשאוב כל דבר שמגיע למברשת (כשמגיעים לקיר אז הדימי משאיר איזה ס"מ שלא מצליח לשאוב וצריך לבוא מהצד)

לעומת זאת הדרימי
1.יש לו שכיבה מלאה
2.חצי מחיר מהטינקו

מקווה שעזרתי

יש מדבקות של הילדים שנתקע וגם ספוג הפלא ועד!! אז מה אפשר לעשות שלא יתקע?
דברים גדולים צריך להרים קודם או לטאטא,
בכל מקרה דואל זה לא הפתרון
מהנסיון שלי עם דייסון- הדרימי מצליח לשאוב דברים יותר גדולים מהדייסון בלי שיתקעו.

לא מתערב בהשוואות כי לא מכיר את הדרימי , אבל יש לי טינקו ואני לא בא לשווק שום דבר, למרות שאני מאד מרוצה.
אני גם באמת לא יודע לומר מה מצדיק את המחיר ומה שווה את הפער. שילמתי ואני נהנה וזהו.
אבל כן בא רק להפריח משו לא ברור שחוזר פה באשכולות: הטינקו מנקה ומיבש את המברשת.(הילדים יודעים אפילו לחזור אחריו כשהוא אומר "מיבש את המברשת באויר חם..." חחח) אז נכון שהיא לא יוצאת יבשה כמו ממייבש אבל למי זה מפריע?? בשביל זה הם מביאים 2..תחליפו... אולי דרימי לא מספקים 2? חבל מאד אם כן.... כי זה בהחלט נחמד אבל משער שאפשר לרכוש..
ובענין התחזוקה תסבירו לי ממה אנשים עושים עסק?? אני באמת רוצה להבין!! אישית- כל ההתעסקות עם הסרמטוטים והדלי בספונזה הרבה יותר מורכבת לי...
הטינקו שלי- תחזוקה הכי פשוטה שיש...
להפעיל ניקוי עצמי(הילדים רבים מי ילחץ על הכפתור), לרוקן מיכל של מים מלוכלכים(שהוא כ"כ קליל ולא משתווה לדלי של ספונזה...עושה את זה תוך כדי פעולה אחרת ביד השניה...ממש כבדרך אגב), וכן-כדאי גם להוציא את המברשת לעמדת התליה החמודה שלה (מרחק 10 ס"מ ממיקום השואב בטעינה... נכון מורכב??? ) וזהו - ללכת לישון כשהבית נקי. באמת זה מורכב לכם כל זה??? הכי ברצינות- אני לא מצליח להבין!
היו לי כ"כ הרבה חששות בגלל כל מה שהפחידו על תחזוקה וריחות.... התמהמהתי מלקנות רק בגלל זה (יש לי רגישות לריחות לא נעימים...) והיום אני לא מבינה על מה יצא הקצף...נכון שאם שכחנו לעשות את הפעולה הפשוטה של לרוקן את המיכל , קצת נשלם על זה(וגם- לא ביוקר...), אבל מי שכח לרוקן פעם את הדלי עם המים המלכולכים?? או לכבש אחרי זה את הסמרטוטים?? אני רק נזכר באיסוף של הלכלוך האחרון באמבטיה מהרצפה אחרי שכבר אתה עייף לגמרי מהספונזה...אוח... ולפני כן -ההרמה של הדלי.. המילוי השפיכה הגרירה הגריפה... איזה כיף שיש מישו שעושה לנו את כל זה היום :)
תפסיקו להתפנק, ותתחילו להנות.
תעשו 3 פעולות מסכנות ופשוטות יותר מלהכין קפה...הכי ברצינות!!! ותעשו טובה לעצמכם. תהנו ממכשיר שבהחלט משנה את החיים ומבית שתמיד נוצץ. לא שווה?
יאלה רוצו לקנות. חבל על כל יום.
הצלחות!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה