- הוסף לסימניות
- #1,361
אין מילים על התשובה המושקעת.- פלש דריי זה יבוש מוחלט של המברשת. בתור אחת עם ה PRO לא רואה כזה משמעות לנתון הזה,בהתחשב בפער של המחיר.. היבוש הקיים בפרו מספיק לי, מוציאה לאורור בעמדה שלו אחרי ניקוי עצמי ונגמר הסיפור.
- השרות של טינקו מעולה שבמעולים, ואין על זה ויכוח. אפשר להתוכח על הרבה דברים אחרים בינהם, בעיקר על המחיר שזה הסיבה המרכזית שאנשים יורדים מטינקו ואולי גם בצדק (ומי שמציין סיבה אחרת לעניות דעתי משקר את עצמו....) אבל על השרות אין מה להתוכח.
אין לי שמץ על מה כתבה פה מישהי "בשם חברותיה", אני אומרת בשם עצמימה שכן, כל האמור רלונטי ביביואן רשמי... הרבה נכנעים ליבואן לא רשמי, וזה בא על חשבון האחריות... אז אולי מהם הגיעו התלונות
- לגבי מחיר טוב ל PRO S7 : אז בLASTPRICE עם קופון של "מצאתי שיתפתי" את מקבלת יבואן רשמי ב 3199.
כרגע ממה שידוע לי זה הכי נמוך ביבואן רשמי.
מצ"ב קישור https://like2share.co.il/product/שוטף-ושואב-רצפות-אלחוטי-חכם-4-ב-1-tineco-טינקו-s7/
- אגב, כמודמני שבאושר עד זה גם לא ה PRO אלא הקיטור לא? ואם כן, אומרים שהקיטור פחות מוצלח..
אבל אומרת בכנות - לא התנסיתי... אני תמיד לוקחת בערבון מאד מוגבל את מה שאומרים בשם אחרים.. אז לכן חשוב לי לצין שזה לא מנסיון אישי!
בהצלחה!!
עזרת לי!
הנושאים החמים