- הוסף לסימניות
- #1,521
נו ומה זה אומר?מיוצר ע"י סנונית...
שאם אזמין חומר של סנונית אקבל את אותו החומר? אותו הריח?
נו ומה זה אומר?מיוצר ע"י סנונית...
יש אפשרות דרך האפליקציה להגביר את עוצמת השאיבה- היבוש וכן להוריד את כמות המים. בכ''א המצב התקין הוא שבמצב אוטומט הרצפה מתייבשת לאחר דקה או שתיים. הרבה יותר מהר משטיפה רגילה.יש דרך לפתור את הרטיבות שנשארת על הרצפה? או לפנות לחברה על תקלה?
יש את דגם הפרו והדואל המשופרים והיקרים יותרהרבה זמן לא הייתי בפורום הזה, יש לי דרימי H14 ואני מאד מרוצה, לאחרונה עושה סימנים כשאני מושך אחורה אבל בגדול הוא מושלם. יש למישהו מושג בכמה הכי זול אפשר להשיג אותו היום??? יש דגם יותר טוב? חברה אחרת?
אם עדיף לך לעבוד קצת כדי לחסוך למכשיר לעבוד הרבה אז למה לא?ב"ה התחדשתי בדרימי 14 פרו
אשמח לעזרה בהפעלת המכשיר בצורה מיטבית
איך לוקחים אותו אחורה?
למה כשמעבירים אותו הרצפה נשארת רטובה וצריכים להעביר סמרטוט בנפרד? כך זה צריך להיות?
לא יותר פשוט להוציא את המברשת ולייבש על החבל, מאשר לתת לו לעבוד לייבש אותו זמן רב?
לכאורה אם תקני של סנונית (באותו סוג ריח)שאם אזמין חומר של סנונית אקבל את אותו החומר? אותו הריח?
שלושה הבדלים בלבד שיש בPRO ואין ברגיל(מה שאני ראיתי באתר שלהם)אני רוצה לקנות מתנה לאמא שלי דרימי, יש לי H14 ואני מסתפק אם לקנות לה את הH14פרו, למישהו יש מושג אם זה שווה את השידרוג?? כמו"כ איפה אני קונה הכי זול?(אני גר בבני ברק). יש חנויות זולות או בקבוצות רכישה?
יש לך מושג לגבי מחירים ואיפה אפשר לקנות???יעזור לי מאדשלושה הבדלים בלבד שיש בPRO ואין ברגיל(מה שאני ראיתי באתר שלהם)
5 דק' עבודה נוספות, תאורת לד ומיכל לסבון.
הH14 הרגיל הוא יותר קל 5.1 לעומת הH14 PRO משקל 5.7.
בא.ל.מ קניתי הרגיל ב1990 והפרו היה נראה לי ב2690יש לך מושג לגבי מחירים ואיפה אפשר לקנות???יעזור לי מאד
הביאו פה בפרום אחד בשם אלעזר שמוכר ב1850 את ה H14יש לך מושג לגבי מחירים ואיפה אפשר לקנות???יעזור לי מאד
אני קניתי דרך לוינגר חשמל.יש לך מושג לגבי מחירים ואיפה אפשר לקנות???יעזור לי מאד
רב העצות היה להשים את החומר של ללין במיכל המים המלוכלכים.הביאו פה בעבר רעיון לשים חומר של ללין במיים הנקיים
- - - - אזהרה!!!! - - - -
עשיתי את זה והמיכל של המיים הנקיים התכסה בשכבה שומנית דביקה
- - - - אל תנסו! - - - -
יש למישו רעיון איך לנקות את זה????
זה פתח צר ואי אפשר להכניס שם כמעט כלום...
יש לי את הפרו והוא נוסע קדימה ואחורה , נראה לי שברגיל אין את זה , לדעתי משמעותי ,יש לך מושג לגבי מחירים ואיפה אפשר לקנות???יעזור לי מאד
H12יש השבוע דרמי במשנת יוסף
הוסיפו עכשיו גם את H14.H12
מה המחיר העדכני של H14 הכי זול?
1890 זה נחשב זול?הוסיפו עכשיו גם את H14.
בא.ל.מ קניתי הרגיל ב1990 והפרו היה נראה לי ב2690
אין לי מושג, ציטטתי מה ראיתי פה.1890 זה נחשב זול?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //