שואב שוטף טינקו S7 או דרימי H14?

סקר חדש!!! איזה דגם יש לכם ואתם ממליצים עליו?

• Tineco S7

הצבעות: 291 22.4%
  • Dreame H14

הצבעות: 792 60.9%
  • Tineco S6

הצבעות: 24 1.8%
  • Tineco S5

הצבעות: 62 4.8%
  • Tineco S9

הצבעות: 27 2.1%
  • Dreame H12

הצבעות: 7 0.5%
  • Dreame H14 Pro

הצבעות: 15 1.2%
  • Dreame H15 Pro

הצבעות: 8 0.6%
  • סמרטוט ומגב

הצבעות: 75 5.8%

• סה"כ מצביעים
    1,301
מחפשת לקנות עבור אחד שמעוניין H14 דואל המשלוח יגיע ישירות אליו.
פשוט מחפשת להשתמש בכסף שתקוע לי באתר הזה
אני גם אבקש מחיר זול- 2650.
1743706457460.png

נראה לכן שניתן לכבס את המברשת במכונה?
א"כ על כמה מעלות? (המכשיר מסרב לעבוד עם המברשת הוא דורש לנקות אותה שוב ושוב...)

(המכשיר מסרב לעבוד עם המברשת הוא דורש לנקות אותה שוב ושוב...)
איך הגעת למסקנה הזאת?
לא מכיר כזה דבר, יתכן שהבעיה היא אחרת - לדוג' ניקוי החיישן במד המיים המלוכלכים,
א"כ על כמה מעלות?
ובקשר לשאלתך, הרבה כתבו פה שהם כיבסו בתוך ציפית והיה בסדר, אני כיבסתי בלי ציפית במכונה קטנה יחסית ונשבר לי חלק קטן בקצה (לא כזה נורא), אבל כנראה זה כי עשיתי בלי הנ"ל

ניקיתי את כל מה שרק אפשר ולא עבד כשהחלפתי מברשת חזר לעבוד
גם אצלנו הוא לא מוכן לעבוד כי אומר שצריך לנקות את מגירת המברשות
אבל לא עוזר שמנקים
צריך להדליק ולכבות איזה 8 פעמים עד שהוא מסכים לעבוד
מה עושים?

בחיפוש באמזון יש הרבה דגמי דרימי במחירים טובים, למה לא מזמינים משם ?
מישהו יכול להגיד מה הדגם הכי מומלץ של דרימי ולספק קישור של המכשיר באמזון ?

תודה

א"כ על כמה מעלות? (המכשיר מסרב לעבוד עם המברשת הוא דורש לנקות אותה שוב ושוב...)
אני מכבסת פעם בשבועיים עם אקנומיקה על 30 מעלות

אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל בטינקו PRO S7 ביבוא מקביל ללא חיווי קול בעברית לטינקו הרגיל האם ההבדל היחיד הוא העברית? יש להם שירות תיקונים טוב וזמין.

אשמח לדעת האם יש עצה לגבי הדרימי h14 שמשאיר סימנים של פסים מהמברשת והרצפה לא חלקה?

חברה, אנא עזרה דחוף!!!

היו פה כבר כמה בעבר שכתבו על הבעיה שהמכשיר כל הזמן מסמן שהתא המיים מלוכלכים מלא,
מה תכלס' עשיתם ועזר???

אני חייב אותו, ערב פסח!!!

rציתי לקנות את הדרימי H 14 והמוכר ממליץ לי בכל תוקף לקנות את ההמילטון
כי הוא מיוצר באותו מפעל של הדרימי ויצא אחרי הדרימי ולכן הם הוציאו אותו בלי החסרונות של הדרימי
עוצמת שאיבה 21000 לעומת 18000 בדרימי
חוזק סוללה עד 75 דקות לעומת 35
ושליטה עצמית בזריקת מים שאין בדרימי
לפי הנתונים היבשים זה נשמע יותר טוב
השאלה אם זה באמת ככה
אשמח שמי שיש לה את זה או שביררה ויכולה לתת חוו"ד תענה לי
תודה רבה
מעלה נתונים שהיה כתוב באיזה סקירת מוצרים

מדובר בשואב שוטף שמשלב שני מוצרים במכשיר אחד לא רק 'שואב-שוטף' אלא גם שואב לבד (המכשיר מגיע עם 5 'ראשים' מתחלפים לכל סוגי השאיבה) אידיאלי במיוחד לערב פסח!
* הסוף לסימני הגלגלים! לשואב שוטף המילטון ביץ' יש שני מברשות שמסתובבות ובתנועה חלקה ללא גלגלים כלל, מה שגורם לרצפה להתייבש מהר יותר וללא סימנים.
* להמילטון יש אפשרות לשחרר כמות גדולה יותר של מים במהלך השטיפה כך שרואים בבירור כתמים קשים יותר נשטפים ומתנקים ביעילות מרבית.
* בונוס גדול נוסף שלו הוא הנושא של הריח, כל מי שמשתמש בשואב שוטף יודע שבהרבה מהמקרים נשאר ריח רע.
אז בהמילטון יש שני מסנני ריח שאיכשהו מצליחים להתגבר על הריחות.
כמובן שההמלצה היא לרוקן את מיכל המים המלוכלים בתום השימוש. אבל ביחס למוצרים אחרים יש פה פלוס גדול מאד.

שנתיים של אחריות ע"י שאוליין היבואן הרשמי!

חברה, אנא עזרה דחוף!!!

היו פה כבר כמה בעבר שכתבו על הבעיה שהמכשיר כל הזמן מסמן שהתא המיים מלוכלכים מלא,
מה תכלס' עשיתם ועזר???

אני חייב אותו, ערב פסח!!!
יש 4 ריבועים מעל המיכל לכסות אותם עם דבק נייר
ולהיזהר שהמיכל לא יתמלא יתר על המידה
כי שם זה מעביר את המידע למערכת של הדרימי שעוצרת את השימוש באם המיכל מלא

יש אפשרות להשאיר את המכשיר ללא שימוש כמה ימים ואז מתיבש לו המקום שכנראה מעט רטוב והוא מעביר את המידע השגוי

יש 4 ריבועים מעל המיכל לכסות אותם עם דבק נייר
ולהיזהר שהמיכל לא יתמלא יתר על המידה
כי שם זה מעביר את המידע למערכת של הדרימי שעוצרת את השימוש באם המיכל מלא

יש אפשרות להשאיר את המכשיר ללא שימוש כמה ימים ואז מתיבש לו המקום שכנראה מעט רטוב והוא מעביר את המידע השגוי
תודה רבה!!!!

שאבתי הרבה מים עם הדרימי
היה ממש בריכה ברצפה ואספתי עם הדרימי
כנראה זה שאב המון מים במהירות ולא עדכן שהמיכל מלא וממש התחיל להישפך מים דרך המסנן למעלה \
וגם נכנס מים לכיוון המנוע
ברגע ששמעתי רעש חריג עצרתי והוצאתי את המיכל

כמה זמן להמתין עד שלא יהיה חשש להפעיל את המכשיר
שלא יישארו מים במנוע או באזור שלו????

בקשת עזרה:
לגבי דרימי h14
הגלגלים מסתובבים לי רק לכיוון אחורה ולא קדימה
מה יכולה להיות הסיבה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה