התייעצות טינקו S9 -טיפים שאלות ותקלות

• הוסף לסימניות
שלום,
קניתי באמת את הטינקו S9 ואני לא כ"כ מסתדרת עם האנגלית..
והדף הוראות בעברית שמישהי רשמה לי שיש זה לא דף הוראות אלא יותר מה הוא מסוגל לעשות.
מישהי שיש לה את הטינקו הנ"ל יכולה להסביר לי איך משתמשים איתו?? יעזור לי מאד מאד..
איך מפעילים? איך יודעים שנגמר הבטריה? וכמה זמן הטענה צריך למלא? איך עובדים בשוטף? ואיך עושים ניקוי עצמי?
אשמח ממש למידע מפורט ממי שיכולה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שלום,
קניתי באמת את הטינקו S9 ואני לא כ"כ מסתדרת עם האנגלית..
והדף הוראות בעברית שמישהי רשמה לי שיש זה לא דף הוראות אלא יותר מה הוא מסוגל לעשות.
מישהי שיש לה את הטינקו הנ"ל יכולה להסביר לי איך משתמשים איתו?? יעזור לי מאד מאד..
איך מפעילים? איך יודעים שנגמר הבטריה? וכמה זמן הטענה צריך למלא? איך עובדים בשוטף? ואיך עושים ניקוי עצמי?
תודה רבה.
איך מפעילים? בלחצן הימני מפעילים ובשמאלי בוחרים מצב לחיצה אחת זה אוטומט לחיצה שנייה זה חזק ולחיצה שלישית זה שאיבה
איך יודעים שנגמר הבטריה? זה כותב לך כמה אחוזי בטרייה יש מתחיל ב100 ויורד בקצב
וכמה זמן הטענה צריך למלא? לא יודעת שמתה את זה אחרי שימוש מעולם לא עברתי את ה50 אחוז בטרייה
איך עובדים בשוטף? בוחרים מצב שמים מים וחומר ניקוי (אני גם שופכת מים ברצפה), בד"כ באמצע זה יעזור ויסמן לך נורה כתומה של מיכל מלא צריך לרוקן את המים המלוכלכים
ואיך עושים ניקוי עצמי? יש כפתור בפינה של עם סימון של טיפה (שימי לב, זה חייב להיות בטעינה ועם מיכל מים נקיים שיש בו מים)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איך מפעילים? בלחצן הימני מפעילים ובשמאלי בוחרים מצב לחיצה אחת זה אוטומט לחיצה שנייה זה חזק ולחיצה שלישית זה שאיבה
איך יודעים שנגמר הבטריה? זה כותב לך כמה אחוזי בטרייה יש מתחיל ב100 ויורד בקצב
וכמה זמן הטענה צריך למלא? לא יודעת שמתה את זה אחרי שימוש מעולם לא עברתי את ה50 אחוז בטרייה
איך עובדים בשוטף? בוחרים מצב שמים מים וחומר ניקוי (אני גם שופכת מים ברצפה), בד"כ באמצע זה יעזור ויסמן לך נורה כתומה של מיכל מלא צריך לרוקן את המים המלוכלכים
ואיך עושים ניקוי עצמי? יש כפתור בפינה של עם סימון של טיפה (שימי לב, זה חייב להיות בטעינה ועם מיכל מים נקיים שיש בו מים)
תודה רבה.
תודה רבה רבה לך.
כל סיום שימוש את שמה בהטענה? עד שאת רואה 100 ואז מוציאה?
ואיך עושים קיטור את יודעת? אז הבנתי ממך שלחיצה שלישית זה רק שאיבה נכון?
בשטיפה, המכשיר עצמו לא מוציא כ"כ הרבה מים נכון? זה יותר סוג של להעביר סמרטוט רטוב כזה, כן?
וצריך לנקות את הגלגלת בנפרד? או שבניקוי עצמי הוא מנקה גם אותה?
בניקוי עצמיי צריך לשים מים נקיים עם חומר? או רק מים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לך.
כל סיום שימוש את שמה בהטענה? עד שאת רואה 100 ואז מוציאה?
ואיך עושים קיטור את יודעת? אז הבנתי ממך שלחיצה שלישית זה רק שאיבה נכון?
בשטיפה, המכשיר עצמו לא מוציא כ"כ הרבה מים נכון? זה יותר סוג של להעביר סמרטוט רטוב כזה, כן?
כל סיום שימוש את שמה בהטענה?
כן
עד שאת רואה 100 ואז מוציאה?
לא
ואיך עושים קיטור את יודעת?
אין לי עם קיטור
אז הבנתי ממך שלחיצה שלישית זה רק שאיבה נכון?
לא ברור לי כ"כ
בשטיפה, המכשיר עצמו לא מוציא כ"כ הרבה מים נכון?
לכן אני מוסיפה מים ברצפה
אני לא מנקה, נראה שזה בסדר
נראה לי שעדיף קצת חומר שיהיה נעים, אבל לא בטוחה

• הוסף לסימניות
כל סיום שימוש את שמה בהטענה?
כן
עד שאת רואה 100 ואז מוציאה?
לא
ואיך עושים קיטור את יודעת?
אין לי עם קיטור
אז הבנתי ממך שלחיצה שלישית זה רק שאיבה נכון?
לא ברור לי כ"כ
בשטיפה, המכשיר עצמו לא מוציא כ"כ הרבה מים נכון?
לכן אני מוסיפה מים ברצפה
אני לא מנקה, נראה שזה בסדר
נראה לי שעדיף קצת חומר שיהיה נעים, אבל לא בטוחה
תודה רבה לך עזרת לי מאד..

• הוסף לסימניות
תכלס ממליצים על S9 עם קיטור או בלי?
מה היתרונות אחד מול השני?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם
יש לי טינקו floor-one-s9-artist-pro
לאחרונה אחרי הניקוי העצמי המברשת נשארת ממש רטובה
איפה מרכזי השרות שלהם?

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש משהי שמכירה את הדגם הזה ספציפית בייבוא מקביל, אני מתעניינת דווקא עליו כי הוא מגיע עם שלל חלקים שנחוצים לי, בנוסף עוצמת השאיבה שלו הוא 22000 PA (לא כמו הדגם S7 של טינקו הרגיל שמגיע ל18000)
שואב שוטף Floor One Switch S7 Stretch - זה הדגם
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הנורה שמתריעה על מיכל מים מלוכלכים מלא, דלוקה לי באופן קבוע למרות שהמיכל ריק, למישהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
הנורה שמתריעה על מיכל מים מלוכלכים מלא, דלוקה לי באופן קבוע למרות שהמיכל ריק, למישהו יש פתרון?
מצוין — הנה בדיקה קצרה ומדויקת ל-Tineco S9 כשהוא מראה כל הזמן ש־מיכל המים המלוכלכים מלא, למרות שהוא ריק. לפי מדריכי S9 הרשמיים, כשהמכשיר מזהה שמיכל המים המלוכלכים הגיע ל-MAX הוא עוצר ומציג התראה, וחובה גם לוודא שהמיכל מותקן נכון לפני שימוש.

AI
בדיקת 30 שניות:

1. הוצא את מיכל המים המלוכלכים.
  2. פרק את המכסה העליון / המסנן / הרשת של המיכל.
  3. שטוף היטב את כל החלקים, במיוחד את האזור העליון שבו מצטבר לכלוך/קצף.
  4. בדוק אם יש מצוף או חלק קטן שזז — וודא שהוא זז חופשי ולא תקוע למעלה.
  5. נגב וייבש היטב את המיכל עצמו, את המכסה, וגם את האזור בתוך המכשיר שבו המיכל יושב.
  6. החזר את המיכל בלחיצה מלאה עד הסוף.
  7. כבה את המכשיר, המתן חצי דקה, והדלק שוב.

אם זה עדיין דולק, תעשה את הבדיקה הזאת:

• תבדוק שאין קצף/שאריות סבון בתוך המיכל או על המכסה.
  • תבדוק שהמיכל נכנס ישר ולא יושב עקום אפילו מעט.
  • אם יש למכשיר Self-Clean, תנסה רק אחרי שהמיכל ריק, נקי ומורכב היטב.

אם גם אחרי זה החיווי לא נעלם, כנראה הבעיה היא באחד מאלה:
מצוף תקוע, זיהוי מיכל לא תקין, או חיישן/מגע שדורש שירות. ב-Tineco יש עמוד תמיכה ו-FAQ רשמי גם לסדרת FLOOR ONE S9.

• הוסף לסימניות
מצוין — הנה בדיקה קצרה ומדויקת ל-Tineco S9 כשהוא מראה כל הזמן ש־מיכל המים המלוכלכים מלא, למרות שהוא ריק. לפי מדריכי S9 הרשמיים, כשהמכשיר מזהה שמיכל המים המלוכלכים הגיע ל-MAX הוא עוצר ומציג התראה, וחובה גם לוודא שהמיכל מותקן נכון לפני שימוש.

AI
בדיקת 30 שניות:

1. הוצא את מיכל המים המלוכלכים.
  2. פרק את המכסה העליון / המסנן / הרשת של המיכל.
  3. שטוף היטב את כל החלקים, במיוחד את האזור העליון שבו מצטבר לכלוך/קצף.
  4. בדוק אם יש מצוף או חלק קטן שזז — וודא שהוא זז חופשי ולא תקוע למעלה.
  5. נגב וייבש היטב את המיכל עצמו, את המכסה, וגם את האזור בתוך המכשיר שבו המיכל יושב.
  6. החזר את המיכל בלחיצה מלאה עד הסוף.
  7. כבה את המכשיר, המתן חצי דקה, והדלק שוב.

אם זה עדיין דולק, תעשה את הבדיקה הזאת:

• תבדוק שאין קצף/שאריות סבון בתוך המיכל או על המכסה.
  • תבדוק שהמיכל נכנס ישר ולא יושב עקום אפילו מעט.
  • אם יש למכשיר Self-Clean, תנסה רק אחרי שהמיכל ריק, נקי ומורכב היטב.

אם גם אחרי זה החיווי לא נעלם, כנראה הבעיה היא באחד מאלה:
מצוף תקוע, זיהוי מיכל לא תקין, או חיישן/מגע שדורש שירות. ב-Tineco יש עמוד תמיכה ו-FAQ רשמי גם לסדרת FLOOR ONE S9.
זה ייבוא מקביל
אשמח מאוד לדעת מי נותן השירות לשואבי טינקו של אושר עד???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת