טיסה בג'ט אייט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לטוס לבלגיה עם גט אייר מישהו נסע איתם לאחרונה?
איך השרות שלהם?
הכל היה בסדר?

• הוסף לסימניות
נחשבים לבסדר, קשים מאד בכל גרם מעבר למשקל
עד כמה שידוע לי זה על בסיס אוטובוס (אין מקומות שמורים)
תבדקי גם עם בריסל איירליינס (מעולים)
לפעמים הם מפתיעים ויוצא יותר זול מהג'ט

• הוסף לסימניות
כמה משקל הם מרשים לעלות בדר"כ?

• הוסף לסימניות
אני טסתי איתם המון פעמים יש מקומות מוסדרים לפני העליה למטוס
כמובן שלא מקבלים אוכל רק שתיה אבל בסך הכללי נקי ונעים וגם מאד זול

• הוסף לסימניות
לכאורה 20 ק"ג כמו כולם.
עוד נקודה, הם נוחתים בלייג' מרחק די גדול מאנטוורפן אם אני לא טועה 3 שע'. (יש אוטובוס מאורגן) לעומת יתר הטיסות נחיתה בבריסל מרחק 30 דק'.
עם ילדים הייתי אומרת שיקול...

• הוסף לסימניות
הנסיעה באוטובוס מלייז' אורכת שעה עד שעה וחצי ובאנטוורפן עצמה יש כמה תחנות בכל אזור
באמת אם צריך להיסחב עם מזודות זה קצת קשה ופרט שהנסיעה בהלוך מתחילה ב12 בלילה ומגיעים לבלגיה לפנות בוקר
אבל באמת יש להם מחירים מאד מאד זולים אם תופסים את זה וזה משתלם
אני עצמי נסעתי בחורף ועלה לי כרטיס 180 יורו שזה בסביבות 880 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari;995901:
תבדקי גם עם בריסל איירליינס (מעולים)
לפעמים הם מפתיעים ויוצא יותר זול מהג'ט

יש לך את הקישור לאתר שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה