- הוסף לסימניות
דווקא מסוק, מטוס מידי סגור פחות מרגישים את החוויה שבטיסה.אני מכיר מישהו שעושה טיסות במטוס קטן, זה גם טוב? או דווקא מסוק?
דווקא מסוק, מטוס מידי סגור פחות מרגישים את החוויה שבטיסה.אני מכיר מישהו שעושה טיסות במטוס קטן, זה גם טוב? או דווקא מסוק?
חסום לי, זה מסוק שומר שבת?יש את מינחת תימן -
![]()
מינחת תימן - מרכז דאייה בנגב - רכישת כרטיסים, מחירים, שעות פעילות ויצירת קשר - למטייל בישראל (טיולי)
כל המידע על מינחת תימן - מרכז דאייה בנגב - רכישת ברטיסים, מחיר כניסה, יצירת קשר עם העסק, שעות פתיחה, הוראות הגעה והמלצות על אטרקציות נוספות באזור. יוצאים לטייל בארץ ישראל עם טיולי!www.tiuli.com
חסום לי, זה מסוק שומר שבת?
אם כן, מה המספר?
לאאטסתם עד דובאי עם מסוק?!
מה המספר שלהם?
לא עונים שם.077-350-650-3
יש באתר שלו גם מייל:לא עונים שם.
מי יכול לתת לי מספר טלפון תקין של מישהו שעושה סיורים במסוק - שומר שבת?
ההוא שלוקח 5000$ לא נוכל ולא שרלטן, אלה המחירים בארץ. לידיעתך, מחירי שעת טיסה במטוס קל הם גבוהים מאוד, קל וחומר במסוק שהמחירים בו הינם פי 3! ואני מדבר מידיעה.לאא
טיסה רגילה לאבו דאבי עולה 650 שקל
ובדובאי טיסה עם מסוק עולה 150 דולר .
קשה לי לחלוק על מי שמדבר מידיעהההוא שלוקח 5000$ לא נוכל ולא שרלטן, אלה המחירים בארץ. לידיעתך, מחירי שעת טיסה במטוס קל הם גבוהים מאוד, קל וחומר במסוק שהמחירים בו הינם פי 3! ואני מדבר מידיעה.
מה דובאי שונה מישראל? זה פשוט: לכל מוחמד שם יש שני ברזים בבית; ברז מים, וברז דלק. כך שהדלק שהוא ההוצאה העיקרית לא משחק תפקיד.
לראיה - אחת מהמדינות הבודדות בעולם שחברות התעופה בה משתמשות במטוס איירבוס A380 בעל ארבעת המנועים היא דובאי. רוב העולם הפסיק את השימוש עקב זלילת הדלק הרצחנית של 4 המנועים שלו.
כך שבסך הכל מדובר כאן בישראלי ממוצע שבא לעשות לביתו..
טייס חרדי מקצוען 0548478963 יהודה לנדאולא עונים שם.
מי יכול לתת לי מספר טלפון תקין של מישהו שעושה סיורים במסוק - שומר שבת?
יש לך מושג כמה לוקח?טייס חרדי מקצוען 0548478963 יהודה לנדאו
אוף, לא באמת חשבתי שהם טסו עד דובאי במסוק,טסתם עד דובאי עם מסוק?!
מה המספר שלהם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //