אטרקציה טיסה בשמי הארץ

• הוסף לסימניות
הבן שלי חולם על טיסה בשמי הארץ, אשמח למידע עדכני,
האם מישהו מכיר איך עושים, איפה, מה המחירים וכמה זמן הטיסה?
וגם אני רוצה טייס חרדי/דתי כי זה עבור בחור ישיבה.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש כמה טייסים חרדים
אני עשיתי לפני תקופה קצרה טיסה בשמי הארץ מהרצליה,
הטייס חרדי חסידי..
קוראים לו מוישי- 0533152133
היה מהנה מאוד!
יש לו מטוס קל עם 3 מקומות חוץ מהטייס

• הוסף לסימניות
יעקב - טייס חרדי: 0508740999
חוויה מדהימה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על מוישי,
טסנו איתו גם והחוויה היתה יוצאת מגדר הרגיל,
מעבר לטיסה עצמה הוא גם נתן לנו לפני זה הרצאה שלמה על טיסות ותעופה,
הוא איש שיחה מרתק ובמחיר לא יקר
ממליצה!
זה הטלפון שלו- 0533152133

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על מוישי,
טסנו איתו גם והחוויה היתה יוצאת מגדר הרגיל,
מעבר לטיסה עצמה הוא גם נתן לנו לפני זה הרצאה שלמה על טיסות ותעופה,
הוא איש שיחה מרתק ובמחיר לא יקר
ממליצה!
זה הטלפון שלו- 0533152133
מחיר?

• הוסף לסימניות
הכי טוב להתקשר ולברר.
תלוי כמה זמן רוצים.
אבל מדובר בחוויה מטורפת עם הסברים מפורטים לפני הטיסה - על כל מערכות המטוס + סיור במגדל הפיקוח
מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי - כן, יש שם אפילו כמה שדות תעופה. אבל הייתי ממליץ להתקשר לברר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה