תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קרוב לכם...יש הרבה יותר קרוב מאור הגנוז,
אני מכיר בהרצליה כמה וכמה טייסים שומרי שבת ואפילו חרדים, יש לנו שם אפילו אחד חסיד גור...
אבדוק מי יכול ואעדכן...
קרוב לכם...יש הרבה יותר קרוב מאור הגנוז,
אני מכיר בהרצליה כמה וכמה טייסים שומרי שבת ואפילו חרדים, יש לנו שם אפילו אחד חסיד גור...
אבדוק מי יכול ואעדכן...
דתי?באור הגנוז יש את "רוח גלילית" - בועז דן - 0527655139
מומלץ מאוד
תכלית, מה ההבדל?אם אתם רוצים מישהו רישמי, זה מחיר אחד, ואם אתם רוצים טייס פרטי זה יכול להיות מחיר יותר זול.
קרוב למרכז...קרוב לכם...
טייס פרטי רוצה לצבור שעות טיסה ולכן מוכן לקחת פחות כסףתכלית, מה ההבדל?
חרדידתי?
טייס פרטי רוצה לצבור שעות טיסה ולכן מוכן לקחת פחות כסף
הוא פרטי?באור הגנוז יש את "רוח גלילית" - בועז דן - 0527655139
מומלץ מאוד
לא מסוגל לשתוק לא נאה ולא יפה אלו שלא מתחסנים.נכון, לא נאה ולא יפה שדופקים לנו את החיים ככה!
הייתי ממשיכה להתווכח, להביא הוכחות וכיו"ב, אך ממש אין לי חשק שיסגרו את האשכול.לא מסוגל לשתוק לא נאה ולא יפה אלו שלא מתחסנים.
העיקר שתעדכנו עם מי נסעתם בסוף ואיך היהאחי הקטן חולם על טיסה...
החלטנו לפנק אותו מתנת יום-הולדת בטיסה בשמי הארץ.
ידוע לאי-מי מכם איפה יש ומחירים?
תודה מראש.
נ.ב
גם לטיסה כזו חייב דרכון ירוק ימ"ש?
תודה.
???הוא פרטי?
יש לכם אולי מייל שלו?באור הגנוז יש את "רוח גלילית" - בועז דן - 0527655139
מומלץ מאוד
יש לך אולי פרטים שלהם?יש הרבה יותר קרוב מאור הגנוז,
אבדוק מי יכול ואעדכן...
יש לך מייל שלו0527655139
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //