מנסיון? היית שם?מפחיד
וזו אחת המדינות במפרץ שהכי פתוחה לקבלת זריםזו המדינה היחידה במפרץ שמזוהה עם איראן. לא צריך להיות שם כדי לפחד. לא אמרתי שלא הייתי עושה את זה, שאלתם אם זה מפחיד, אז לדעתי התשובה היא כן.
מדינה אנטישראלית במוצהר. יהודים זה משהו אחד. דרכון שיש בו חותמת של מדינת ישראל זה משהו אחר לגמרי...וזו אחת המדינות במפרץ שהכי פתוחה לקבלת זרים
(בסעודיה לדוגמה, חלות הגבלות על מי שאינו מוסלמי)
כמה וכמה אנשי עסקים יהודים מנהלים שם את עסקיהם, נוסעים וחוזרים...
השאלה איך זה לישראלים.
נראה לי שזה מה שכתבתי.מדינה אנטישראלית במוצהר. יהודים זה משהו אחד. דרכון שיש בו חותמת של מדינת ישראל זה משהו אחר לגמרי...
משתפי"ת רצינית של איראן
השאלה איך זה לישראלים.
אשמח שתבדקי בשבילי.מבררת לך מסוכנת נסיעות עד כמה זה מקובל לטוס דרך קטר ואם אנשים אכן עושים את זה.
יכול להיות שתהיה לי תשובה רק מחר
החניית ביניים באמת בעייתית.
אבל חשבת עם מי תהיי בטיסה? מפה לקטאר ומקטאר ליעד? כמה שעות יפות רק עם בני דודים בטיסה. וככל הנראה גם הטייס והצוות.
זו מדינה אנטישמית, זו מדינה שמזוהה עם חמאס.
בוא נאמר שלא הייתי עושה זאת.
כותבת לך בפרטי.תיקתוק, אמא שלי סוכנת נסיעות ואשאל אותה בשמחה, את יכולה רק לומר לי להיכן הטיסה?
הם צודקים יתכן שיהיה יהודי שישנא יהודים אחרים רק בגלל שהם יהודים, וכבר היו דברים ע"ע אוטו-אנטישמיותהכל נכון חוץ מהקטע של האנטישמיות. ערבים אינם אנטישמים, הם בעצמם מבני שם, הם הרי בני אברהם.
הם שונאי יהודים- זה כן.
ושמישהו יזכיר את זה לחברי כנסת שלנו, בדיוק בשבוע שעבר שמעתי את אחד מהם מתבטא על האנטישמיות של חוקים ומפלגות אחרות, במסגרת חוק הגיוס. זו אולי אנטי חרדיות....
הם צודקים יתכן שיהיה יהודי שישנא יהודים אחרים רק בגלל שהם יהודים, וכבר היו דברים ע"ע אוטו-אנטישמיות
המונח אנטישמי בא לתאר רק שנאת יהודים מאז היווצרו ועד היום, יתכן שהוא לא מדוייק ולא מגדיר מספיק אבל מעולם הוא לא שימש לתאר שנאה אחרת
למה שיצטרכו להוציא דרכון בקונקשן בדוחא?מדינה אנטישראלית במוצהר. יהודים זה משהו אחד. דרכון שיש בו חותמת של מדינת ישראל זה משהו אחר לגמרי...
משתפי"ת רצינית של איראן
ייתכן והמדינה מזוהה עם איראן וחמאסזו מדינה אנטישמית, זו מדינה שמזוהה עם חמאס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים