עטרת בן חמו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפשת טיול מאוגרן של נשים לאומן אם מישהי יודעת אני אשמח ממש לדעת על קבוצות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צפון אבל למה זה משנה?מאיפה את?
אחים שלי ואבא שלי טסו כמה פעמים בשנה האחרונה ואמרו דווקא שהכל רגילנסיעה לאוקראינה בפרט לנשים צריך זהירות רבה
מעבר להתקפות הרוסיות גם על אומן
ממשלת אוקראינה חילקה רבבות רובים לאזרחים
היום כל פושטק ושיכור באוקראינה חמוש עד האף
ואין צורך להסביר מה המשמעות
מי שממש חייב צריך קבוצה גדולה עם גברים ואבטחה רצינית
יש עם הרבנית אילה לברון תחי' (לנשים) והרב אריה לברון (לגברים) עושים הרבה נסיעות מידי תקופה, ברמה גבוהה מאוד VIP מכל הבחינות... היינו ומאוד נהננו!מחפשת טיול מאוגרן של נשים לאומן אם מישהי יודעת אני אשמח ממש לדעת על קבוצות
קשקוש מקושקש!!אותו הדבר אומרים גם על ישראל אז מה? הייתי כמה פעמים בשנה האחרונה והכל כרגיל!!נסיעה לאוקראינה בפרט לנשים צריך זהירות רבה
מעבר להתקפות הרוסיות גם על אומן
ממשלת אוקראינה חילקה רבבות רובים לאזרחים
היום כל פושטק ושיכור באוקראינה חמוש עד האף
ואין צורך להסביר מה המשמעות
מי שממש חייב צריך קבוצה גדולה עם גברים ואבטחה רצינית
כן.קופצת על האשכול מבררת על קבוצה של אודליה באדי שמעתם עליה? המלצות/ דיס?
ידוע לכם על קבוצה לנשים בקרוב? @כנפי ציון טורס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים