דרוש מידע טיסה לאילת לאברך פחות מגיל 26

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מניסיון האם יש סיכון לאברך פחות מגיל 26 להיכנס לנתבג בכדי לטוס לאילת - טיסה פנים ארצית ולא טיסה לחו"ל,
בגלל ביטול חוק הגיוס לפני מס' חודשים,
האם יכולים לעכב אותו מלעלות למטוס?
האם יכולים לשלוח לו צו גיוס בגלל זה?
מחכה לחוכמת ההמונים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מניסיון האם יש סיכון לאברך פחות מגיל 26 להיכנס לנתבג בכדי לטוס לאילת - טיסה פנים ארצית ולא טיסה לחו"ל,
בגלל ביטול חוק הגיוס לפני מס' חודשים,
האם יכולים לעכב אותו מלעלות למטוס?
האם יכולים לשלוח לו צו גיוס בגלל זה?
מחכה לחוכמת ההמונים.
תודה רבה!
לא מסתדר לי, אברך? אילת?

• הוסף לסימניות
טיילת טבריה???
ה' ירחם!
יש ימים שבאמת אסור למי ששומר על עצמו להסתובב שם
כול אחד יעשה את השיקולים שלו בכול אופן זה בן אדם בגיל 26 לא שזה בחור מישיבה קטנה
נכון רק לקרוא אברך למי שהולך לשם לא נראה לי
אשכול החינוך שלום!
במה אוכל לעזור?
קשוט עצמך תחילה !!!!

• הוסף לסימניות
יש ימים שבאמת אסור למי ששומר על עצמו להסתובב שם

נכון רק לקרוא אברך למי שהולך לשם לא נראה לי

קשוט עצמך תחילה !!!!
תדונו אדם לכף זכות יש מוהל מאוד מוכר שאני מכיר אותו מקרוב והוא רב צדיק שאני יוגע שהוא נוסע לשם בשביל ברית מילה לאנשים ולא חסר סיבות סבבה !!!!!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה