התייעצות טיסה לחול אחרי צו ראשון

• הוסף לסימניות
אשמח אם למישהו יש מידע מוסמך האם אברך יכל לטוס כשבועיים אחרי מועד צו ראשון לכמה ימים בודדים

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני טסתי חודש אחרי לא יה לי שום בעיה טסתי 5 ימים אחרי צו 2

• הוסף לסימניות
אם יש סיסמא לאזור האישי הממשלתי נכנסים לקישור כאן
ולוחצים על כניסה למערכת ומיד יופיע אם קיים צו עיכוב יציאה מהארץ או לא.

• הוסף לסימניות
אם יש סיסמא לאזור האישי הממשלתי נכנסים לקישור כאן
ולוחצים על כניסה למערכת ומיד יופיע אם קיים צו עיכוב יציאה מהארץ או לא.
זה לא כולל מידע מהצבא
שים לב למודגש
1766100676013.png

• הוסף לסימניות
זה לא כולל מידע מהצבא
שים לב למודגש
זה מה שרשום לי כשאני לוחץ וזה כן מביא לי,

שלום רפאל
על סמך מספר הזהות XXXXXXXXX ולפי המידע המצוי במרכז השירות והמידע הארצי, נכון לתאריך 20-12-2025 בשעה 21:18, קיימים נגדך 1 צוים לעיכוב יציאה מהארץ:
עיכוב יציאה מ-צהל - לשכת גיוס XXXXX בגין תיק מספר

• הוסף לסימניות

שלום רפאל
על סמך מספר הזהות XXXXXXXXX ולפי המידע המצוי במרכז השירות והמידע הארצי, נכון לתאריך 20-12-2025 בשעה 21:18, קיימים נגדך 1 צוים לעיכוב יציאה מהארץ:
יש תקופה קצרה שההודעה הזו מופיעה, ואח"כ היא נעלמת. מידיעה.
(לא בקיאה בשלבים... המומחים ידעו לומר בדיוק בין איזה צו לתחולה של איזה סעיף זה מופיע... ואח"כ כבר אין את הנתון הזה ברשות האוכלוסין)

• הוסף לסימניות
יכול להיות א

שלום רפאל
יכול להיות וכנראה יש נגדך צו
אבל אם אתה רואה שלא מופיע שם אין זה אמר שלא יצא נגדך צו לוקח לזה הרבה זמן עד שזה מתעדכן באזור אישי ממשלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה