מידע שימושי טיסה לחול - בדיקת קורונה- דחוף

• הוסף לסימניות
תוכל לתת לי מידע?
קרובת משפחה ברגעים אלו ממתינה ביאוש לבדיקת קורונה שהתוצאה לא מגיעה.
אם לא יגיע בשעות הקרובות תצטרך לעשות בדיקה נוספת ב100 דולר. אשמח לפתרון... (ארה"ב)
אין לי מידע או נתונים.
רק זה משהו פשוט.
לאף אחד לא מענין באמת הבדיקות הללו.
זה מטלה שמנחיתות המדינות על חברות התעופה.
אי לכך, הפקיד בצ'ק אין צריך לראות בדיקת קורונה תקיפה.
מה עושים?: לוקחים בדיקה של מישהו אחר או בדיקה ישנה, משנים תאריך בדיקה ותאריך תוצאה, שם, תאריך לידה ומס' דרכון
וזהו.
אף אחד לא בודק ברקוד ולא עושה השוואות.

ובמטוס, תשאלו אנשים איפה הם עשו בדיקת קורונה, הם יראו לכם בוואצאפ ויצחקו צחוק גדול.
ומדינת ישראל יודעת את זה ולכן עושים בדיקות קורונה לכל הנכנסים לארץ, למרות ש"עשיתם" בדיקה כמה שעות קודם בארץ המוצא

• הוסף לסימניות
אגב, שוק הזיופים לחזור, פורח רציני וחבל לשלם על בדיקות בחו"ל הרבה כסף.
אני יודע מקרוב על אנשים שהיו אמורים להגיע לל"ג בעומר ועצרו אותם בשדה כי עלו על הזיוף!!... לרוב זה מצליח אבל קורה שלא וחבל....

• הוסף לסימניות
אני יודע מקרוב על אנשים שהיו אמורים להגיע לל"ג בעומר ועצרו אותם בשדה כי עלו על הזיוף!!... לרוב זה מצליח אבל קורה שלא וחבל....
מדובר בזיופים של אשרות כניסה. מעשה חמור בהרבה.
אבל האמת שגם אנחנו החלטנו שהמתח לא שווה את הרוח ונלך לפי הספר.

• הוסף לסימניות
אי לכך, הפקיד בצ'ק אין צריך לראות בדיקת קורונה תקיפה.
טעות טעות....
בשתי הפעמים שנסעתי הפקידים היו קשוחים ובדקו לעומק!!! בפעם הראשונה הם עכבו משפחה עם שמונה נפשות עד שהגיע איזה נוסע עם סמארטפון שעזר להם למלאות את ההצהרות בריאות. ובפעם השניה היו להם כבר טאבלטים של משרד הבריאות והם שגעו כל אחד ואחד (היו איתי שתי נוסעים שהפסידו את הטיסה בגלל זה)
מומלץ להיות יסודיים ולהחזיק ביד את כל הטפסים מודפסים ובתוקף.

• הוסף לסימניות
טעות טעות....
בשתי הפעמים שנסעתי הפקידים היו קשוחים ובדקו לעומק!!! בפעם הראשונה הם עכבו משפחה עם שמונה נפשות עד שהגיע איזה נוסע עם סמארטפון שעזר להם למלאות את ההצהרות בריאות. ובפעם השניה היו להם כבר טאבלטים של משרד הבריאות והם שגעו כל אחד ואחד (היו איתי שתי נוסעים שהפסידו את הטיסה בגלל זה)
מומלץ להיות יסודיים ולהחזיק ביד את כל הטפסים מודפסים ובתוקף.
אבהיר את עצמי:
מדובר על בדיקת קורונה ,
לבדיקה של מאוחדת למשל אין ברקוד ואין חתימה וחותמת כלל,
אז כמו שההוא הוציא בדיקה גם אתה יכול.

בחו"ל אתה עושה בדיקה "איפה שאתה רוצה", אז אף אחד לא יבדוק עם איזה מרפאה עלומה באומן אם באמת עשית בדיקה או לא.

בחו"ל, לא מענין את הפקיד בצ'ק אין אם הבדיקה אמיתית או לא, הוא פשוט צריך שיהיה לך מסמך כזה כי המדינה שלנו דרשה את זה. ורוב האנשים מראים לו בטלפון בדיקה והוא מעיף בה מבט של שניה וחצי וזהו...

לגבי הצהרות בריאות וכד' זה משהו אחר. וגם זה אני יודע שבחזור מאוקראינה למשל השבוע כלל לא ביקשו לראות הצהרות בריאות.

כמובן שצריך שיהיה את כל המסמכים, רק השאלה האם צריך שהם באמת יהיו נכונים.

• הוסף לסימניות
בהוראות הכניסה לארה"ב כתוב שצריך בדיקת קורונה למעט מחוסנים ומחלימים עד 3 חודשים מההחלמה,
למישהו יש נסיון בקשר לזה אם הם מתעקשים על החלמה בתוך 3 חודשים לפטור מבדיקה?
תודה

• הוסף לסימניות
אבהיר את עצמי:
מדובר על בדיקת קורונה ,
לבדיקה של מאוחדת למשל אין ברקוד ואין חתימה וחותמת כלל,
אז כמו שההוא הוציא בדיקה גם אתה יכול.

בחו"ל אתה עושה בדיקה "איפה שאתה רוצה", אז אף אחד לא יבדוק עם איזה מרפאה עלומה באומן אם באמת עשית בדיקה או לא.

בחו"ל, לא מענין את הפקיד בצ'ק אין אם הבדיקה אמיתית או לא, הוא פשוט צריך שיהיה לך מסמך כזה כי המדינה שלנו דרשה את זה. ורוב האנשים מראים לו בטלפון בדיקה והוא מעיף בה מבט של שניה וחצי וזהו...

לגבי הצהרות בריאות וכד' זה משהו אחר. וגם זה אני יודע שבחזור מאוקראינה למשל השבוע כלל לא ביקשו לראות הצהרות בריאות.

כמובן שצריך שיהיה את כל המסמכים, רק השאלה האם צריך שהם באמת יהיו נכונים.
ואיך המעקב בארץ?? גם מרפרף או שהם בודקים ביסודיות? מדברץ על בדיקה של יציאה מהארץ . בהלוך

• הוסף לסימניות
ואיך המעקב בארץ?? גם מרפרף או שהם בודקים ביסודיות? מדברץ על בדיקה של יציאה מהארץ . בהלוך
ברפרוף.
אגב, לי ביקשו שאציג, אמרתי להם שכבר אני יוציא את זה מהתיק..
ואז הסחתי את דעתם (לא בדווקא) שאני צריך שינוי במקומות ומשהו במחשב לא עבד וקראו למישהי בכירה יותר שתבדוק משהו.. מפה לשם העניינים הסתדרו ושכחו לראות את הבדיקות, ברחתי.

• הוסף לסימניות
ברפרוף.
אגב, לי ביקשו שאציג, אמרתי להם שכבר אני יוציא את זה מהתיק..
ואז הסחתי את דעתם שאני צריך שינוי במקומות ומשהו במחשב לא עבד וקראו למישהי בכירה יותר שתבדוק משהו.. מפה לשם העניינים הסתדרו ושכחו לראות את הבדיקות.
לאחרונה?? בשבועיים האחרונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה