טיול בחו"ל טיסה לחול לשבוע, זוג+תינוק , בקשת עזרה

• הוסף לסימניות
נזכרתי עוד משהו - ביטוח נסיעות לחו"ל , כדאי/צריך ?
והאם זה דרך סוכן ביטוח או דרך קופ"ח
לטעמי חד משמעית סוכן,ואני מדבר דוקא על כזה שמתמחה ספציפית עם ניסיון משמעותי בביטוחי נסיעות
לי יש ניסיון טוב עם דורון פוקס 0523507447
אני לא מבין את כל ההפניות למעלה לכרטיסי אשראי/קופח/פספורטכרד
זה ממש תלוי סיטואציה,אתם קראתם את כלהכיסויים בפוליסות של החברות וההבדלים ביניהם?
ושלא נדע,בזמן אמת ההבדל עם סוכן מעולה יכול להיות שמיים וארץ.מניסיון!

• הוסף לסימניות
כמובן לא דיירקט.
זה טעות נפוצה של אנשים, הרבה מהדיירקט עובדים כרגיל בחול.
הכל תלוי האם הכרטיס מקומי או בינלאומי, בין אשראי ובין דיירקט.
(16 ספרות)

• הוסף לסימניות
2. כמה שעות לפני הטיסה צריך להגיע לשדה ?
בד"כ ההנחיה הכללית היא להגיע 3 שעות לפני שעת הטיסה.
3. איך אורזים בכלל ? איפה שמים תכשיטים/פאה/טלית-תפילין וכד'? איפה את הדרכונים ?
דברים יקרים או כאלו שתהיו חייבים מיד כשתגיעו עדיף בטרולי או בתיק יד שעולה אתכם למטוס. היות שקורה מדי פעם שמזוודה לא מגיעה ליעדה.
מאותה סיבה אני בד"כ לוקחת לתיק עליה למטוס כמה טיטולים נוספים, ביגוד מינימלי, אוכל לתינוק וכדומה. גם מהסיבה שלפעמים משך הטיסה מתארך בכמה שעות (לא הטיסה עצמה, אלא אם חל עיכוב).
דרכונים באחסון זמין ונגיש, כמה פעמים בשדה צריך להושיט אותם.
4.את הכרטיסי טיסה צריך להדפיס ? זה משהו פיזי או וירטואלי ?
הכרטיסים וירטואליים ואין צורך להדפיס. אומרים שעדיף להדפיס ליתר ביטחון.

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה 2 כרטיסי טיסה מבוגר ואחד לילד פחות משנתיים לסופיה ( בולגריה ) מ 22/12 עד 25/12 חברת וויז אייר
עלה 1400 נמכר ב1000 ש"ח
מי שמעונין שייצור איתי קשר

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה 2 כרטיסי טיסה מבוגר ואחד לילד פחות משנתיים לסופיה ( בולגריה ) מ 22/12 עד 25/12 חברת וויז אייר
עלה 1400 נמכר ב1000 ש"ח
מי שמעונין שייצור איתי קשר
חשב להגיד שגם לשינוי שם יש עלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה