מה גובה המס בניו יורק ובניו ג'רזי?קחו בחשבון את המס.
בארה"ב זה מחושב בנפרד, לא כמו אצלינו שהמחיר המוצג כולל את המע"מ.
בסיום החשבון יש תוספת של כמעט 10% מס (תלוי באיזה מדינה בארה"ב)
ככל הידוע לי:מה גובה המס בניו יורק ובניו ג'רזי?
באזור Passaic?אני אהיה בניו ג'רזי בגבול ניו יורק
איזה חנויות מומלצות?
איזה דברים אפשר להשיג יותר זול מבארץ?
תודה![]()
[ויש להוסיף גם את Macy's כפי שציינו לעיל, ואם כבר נמצאים באזור הנ"ל, כדאי ללכת לסניף שלהם במנהטן - אחד מסניפי הכלבו הגדולים בעולם!]Walmart
Amazing Savings
Target
TJ Max (רשת חנויות עודפי בגדים במחירים מוזלים)
ככל הידוע לי:
ניו יורק = 4% (כולל בקניית רכב)
ניו ג'רזי = 6.625% (בקניית רכב = 7%)
וואו תודהבאזור Passaic?
בעיקרון הרשתות שציינתי לעיל:
[ויש להוסיף גם את Macys כפי שציינו לעיל]
...פועלים בכל רחבי ארה"ב.
הידע בעניין המיסים? ע"ע גוגל...וואו תודה
מאיפה הידע?![]()
מאיפה המידע על החנויות?הידע בעניין המיסים? ע"ע גוגל...
הידע בעניין העיר? אנחנו יהודים, לא? אז חישבתי בפשטות עיר עם הרבה יהודים שנמצאת בניו ג'רזי בגבול ניו יורק...![]()
זה באמת היה הניחוש השני שלי... אך בחרתי בניחוש של פאסאיק, כי זו עיר גדולה יותר ודומני שיש שם יותר יהודים מאשר בטינק.מאיפה המידע על החנויות?
דרך אגב העיר שבה אהיה היא טינק בניו ג'רזי
אכן בעלת רוב יהודי
אורתודוקסי לא סתם.....![]()
החנויות הללו מפורסמות מאוד.מאיפה המידע על החנויות?
קרובי משפחהזה באמת היה הניחוש השני שלי... אך בחרתי בניחוש של פאסאיק, כי דומני שיש שם יותר יהודים מאשר בטינק.
למדתי בארה"ב, וכעת אני גר פה (עברנו לא מזמן).מאיפה את מכירה את ארה"ב (ערים, חנויות וכו')?![]()
איפה?למדתי בארה"ב, וכעת אני גר פה.
בארה"ב, כמו בישראל, יש מגוון רחב של ישיבות מסוגים שונים ומזרמים שונים.איפה?
אני אתארח אצל בן דוד של בעלי
למד בישיבה יוניברסיטי, מכיר?
בחנויות ה- 99 סנט, יש הרבה פעמים דברים חמודים , שווה להציץ.
אם אתם מתכוונים למתנות רציניות באמת, יש בtarget כונן נייד כגיבוי למחשב בחצי מחיר מהמחיר בארץ,
במייסיס יש 50% על מעילים (מה שנשאר....)
רק קחו בחשבון את הבידוק במכס, שמעתי שבדקו לאחרונה בצורה דקדקנית וחייבו במע"מ.
נסיעה טובה
יש מזוןדה שנקראית ספורט דיירקט.
היא קלה קלה ומכילה כמויות. כמו נקניק ענק. אם מותר לך 20 קג את יכולה להכניס במזוודה כמעט 18.5 קילו ברווח ובשפע.
למדתי בארה"ב, וכעת אני גר פה (עברנו לא מזמן).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים