התייעצות טיסה לחו"ל, מזוודה ומתנות, ועוד בקשה קטנה...

• הוסף לסימניות
אם אני פותחת אריזות ומורידה תוויות - יכולים לעשות לי בעיות?
מניח שלא, כי המס הוא על מוצר חדש ולא על מוצר משומש. (לא יודע מה קורה אם תופסים את הקומבינה, אבל מן הסתם לא מדקדקים עד כדי כך).

אז אולי תוכל לכוון אותי לחנויות ספציפיות יותר באזור מיאמי? מתוך הרשימה ששלחת - מה רלוונטי לשם?
וכן אתרי טיולים מומלצים באזור?
תודה רבה
אינני מכיר את אזור מיאמי כלל. מצטער.

• הוסף לסימניות
כן מציעה, וכמובן בגדר הצעה
להביא מתנות רק לקרובים ביותר
כאחת שטסה מעת לעת ומעונה לעונה כולם יודעים שממני לא מבקשים ולא מביאים כסף מראש ולא מצפים לכלום
למה
ככה
אני באה להנות
לטייל
לנפוש
ולעשות קניות לעצמי ולב"ב וזה אכן חלק מהתוכנית והמהחוויה
אבל
לא נכללים לי בשום תוכנית:p תיק לאחיינית, שעון לגיס, מעיל לחמות ומפה לגננת
לא רוצה את העול הזה
לא רוצה אח"כ להתנצל שלא היה לי זמן או שלא מצאתי
לא רוצה לאכזב שלא יענה על הטעם ולא מעוניינת שחלק מהזמן שלי יתבזבז על רכישות לאחרים
הספיקה לי נסיעת קניות ללונדון שהייתי שם כל היום האחרון במירוץ לחפש את החולצה שההיא ביקשה ואת התיק שההיא חלמה.
אני מביאה מגנטים כמזכרת ( רוכשת תמיד באזורים צדדיים ולא במרכזי התיירים ששם הכל יקר יותר) ובזה נגמר הטקס

• הוסף לסימניות
כן מציעה, וכמובן בגדר הצעה
להביא מתנות רק לקרובים ביותר
כאחת שטסה מעת לעת ומעונה לעונה כולם יודעים שממני לא מבקשים ולא מביאים כסף מראש ולא מצפים לכלום
למה
ככה
אני באה להנות
לטייל
לנפוש
ולעשות קניות לעצמי ולב"ב וזה אכן חלק מהתוכנית והמהחוויה
אבל
לא נכללים לי בשום תוכנית:p תיק לאחיינית, שעון לגיס, מעיל לחמות ומפה לגננת
לא רוצה את העול הזה
לא רוצה אח"כ להתנצל שלא היה לי זמן או שלא מצאתי
לא רוצה לאכזב שלא יענה על הטעם ולא מעוניינת שחלק מהזמן שלי יתבזבז על רכישות לאחרים
הספיקה לי נסיעת קניות ללונדון שהייתי שם כל היום האחרון במירוץ לחפש את החולצה שההיא ביקשה ואת התיק שההיא חלמה.
אני מביאה מגנטים כמזכרת ( רוכשת תמיד באזורים צדדיים ולא במרכזי התיירים ששם הכל יקר יותר) ובזה נגמר הטקס
כ"כ צודק. מניסיון אם את מתחילה את אף פעם לא גומרת.
הציפיות ממך רק הולכות וגדלות.
אגב, חבילות אם מבקשים ממך להעביר, תבדקי כמו שצריך...

• הוסף לסימניות
כ"כ צודק. מניסיון אם את מתחילה את אף פעם לא גומרת.
הציפיות ממך רק הולכות וגדלות.

לא לוקחת כלום
וכל פעם לפני הטיסה אני מזהירה את בעלי שאם מישהו יציע לי להעביר חבילה בנתבג תמורת תשלום אני קוראת לביטחון...

• הוסף לסימניות
את יכולה לקחת, לבקש תצלום דרכון/ ת.ז. ובשדה תעופה ששואלים אותך עם העבירו לכם חבילה להגיד- כן! ואז שיבדקו את זה בארץ, אם זה נקי- עשיתם חסד, ואם ח"ו יש בעיות אתם גם נקיים

• הוסף לסימניות
@ב.א. איזה אתרי טיולים מומלצים באזור ניו יורק?
תודה :)
יתכן שזה תלוי אם זו נסיעה ראשונה או לא, וכמו"כ תמיד ניתן להסתכל באתרים הממליצים באופן מקצועי (למשל כאן), אבל אציין כמה מהמקומות שאני נהניתי בהם במנהטן:
  1. מוזיאון השעווה - מאדאם טוסו (אותי עניינה רק מחלקת הפוליטיקאים, החל מטראמפ וכלה בערפאת (אולי היום כבר יש את סולימאני...))
  2. בנין האמפייר סטייט
  3. טראמפ טאואר
  4. רוקפלר סנטר
  5. פסל החירות
  6. ליברטי טאואר (והאזור, יש שם שתי ברכות גדולות במיקום של בנייני התאומים לשעבר)
  7. סנטרל פארק
  8. כיכר טיימס
  9. מומלץ לסעוד במסעדת טייביריוס או במסעדת לה מארה

• הוסף לסימניות
יתכן שזה תלוי אם זו נסיעה ראשונה או לא, וכמו"כ תמיד ניתן להסתכל באתרים הממליצים באופן מקצועי (למשל כאן), אבל אציין כמה מהמקומות שאני נהניתי בהם במנהטן:
  1. מוזיאון השעווה - מאדאם טוסו (אותי עניינה רק מחלקת הפוליטיקאים, החל מטראמפ וכלה בערפאת (אולי היום כבר יש את סולימאני...))
  2. בנין האמפייר סטייט
  3. טראמפ טאואר
  4. רוקפלר סנטר
  5. פסל החירות
  6. ליברטי טאואר (והאזור, יש שם שתי ברכות גדולות במיקום של בנייני התאומים לשעבר)
  7. סנטרל פארק
  8. כיכר טיימס
  9. מומלץ לסעוד במסעדת טייביריוס או במסעדת לה מארה
ביקור ראשון
תודה רבה על המידע המפורט! :)

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהבנתי נכון והשאלה היתה מה להביא חזרה לארץ מתנה לילדים.
מנסיון, ילדים אוהבים מתנות אבל ממש לא יודעים להעריך בגדים תיקים ושאר דברים שימושיים שסתם עולים יקר ושוקלים הרבה.
מומלץ להכנס למכולת באזור החרדי ולקנות להם כמה ממתקים מיוחדים.
מזה ילדים הכי מרוצים!!
וזה, גם לא שוקל הרבה ולא עולה יקר מידי.
כמובן שאם יש עוד מקום או שאת רוצה להשקיע אפשר לקנות גם משחקים בסגנון של פליימוביל (יש אריזות קטנות. ובד"כ בחו"ל המחיר יותר משתלם) או בובות וכו'...

וכן, בהחלט שיש גם את השיטה של לקנות בארץ ולתת את המתנה כשחוזרים כי לילד בן שנתיים ממש לא משנה איפה נקנה הדובי;)

רק שימי לב להוריד את המדבקות המפלילות:)
נסיעה טובה!

• הוסף לסימניות
מומלץ להכנס למכולת באזור החרדי ולקנות להם כמה ממתקים מיוחדים.
מזה ילדים הכי מרוצים!!
אהה, זה בדיוק מה שעשיתי בנסיעה האחרונה
כשהתייאשתי מלחפש רעיון למתנה, קניתי ממתקים לא שגרתיים
הרגשתי שאני חוזרת לארץ כמו מקניה בסופר, אבל תכלס זה השיג את המטרה....

• הוסף לסימניות
אהה, זה בדיוק מה שעשיתי בנסיעה האחרונה
כשהתייאשתי מלחפש רעיון למתנה, קניתי ממתקים לא שגרתיים
הרגשתי שאני חוזרת לארץ כמו מקניה בסופר, אבל תכלס זה השיג את המטרה....
זה לגמרי מרגיש ככה, אני מבינה אותך ממש!
אבל לא רק שהילדים לא התאכזבו הם באמת היו הרבה יותר מרוצים. מייד זרקו את המתנות המושקעות והיקרות ועברו לממתקים בהתלהבות:)

• הוסף לסימניות
כנ"ל, מניסיון הממתקים גורמים להתרגשות גדולה הרבה יותר. כמובן בתנאי שמדובר בממתקים שלא ניתן להשיג בארץ.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצת הממתקים. בפעם האחרונה ממש הסתבכתי בקניית המתנות וזה גזל לי זמן ועצבים.
נזכרתי שאבא שלי היה חוזר מאמריקה עם סוכריות ושזו היתה חוויה ממש טובה אז מיחזרתי ועבד מעולה.

בנוסף, אני מתכננת בנסיעה הבאה להזמין מאמזון כמה משחקים/חומרי יצירה/צבעים מראש, כאלה עם ניחוח של חו"ל ולסגור בזה את הפינה הזאת של המתנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה