התייעצות טיסה לשוויץ

• הוסף לסימניות
קודם כל ,תלוי אולי איפה בשוויץ, ואולי גם באיזה תקופה(סאס בבין הזמנים, אפשר להרגיש בניברק כמעט:p)
ובהשוואה לצפון, לדעתי יש הבדל,
אחרי הכל גם הארץ השונה, השפה, המנטליות נותנים את התחושה....
מתכוונת לכל זמן, הנוף באמת נחמד אבל עושים את זה כאילו מי ישמע. (ההיתי שם לא בבין הזמנים שלא תגידו מי שלא חווה)

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה סגנון חוויה מתחברים...
אם רוצים יותר רוגע, או אטרקציות...

• הוסף לסימניות
יש בצפון מקומות מדהימים!!!!!!!!!
הייתי כמה פעמים בחול, האמת? אין על ארץ ישראל!
פשוט נוסעים מנתקים פלאפון משכירים צימר יוקרתי
ותהנו.. בקרוב אצלנו :rolleyes:

אבל יש דיבורים על הידוק הסגר אולי תצטרכו להסתפק בנופש ביתי:confused:

• הוסף לסימניות
תדעו לכם ששוויץ היא לא שוויץ אלא מצב של שוויץ
ים זה לא ים אלא מצב של ים

וכן צפת. ים המלח\אילת\מעיין\שוק מחנה יהודה בערב שבת.
הם מקומות שאפשר להרגיש אותם בלב מהבית להפעיל את הדמיון ולהכנס לקטע.......
כגון אדם שרוצה רוגע יכול לקום לפנות בוקר להכין לעצמו כוס קפה לקרוא ספר טוב
ומי שרוצה קצת בלגן ואקשן יכול להחליט היום אני נכנס לאטרף של נקיונות של כל הבית במרץ כשהילדים בלימודים
וכן הלאה תתפרעו עם היצירתיות שלכם
החיים היפים הם בתוך השגרה
כמובן שאני מבין את הצורך לשונה והלא מוכר אבל לפעמים הוא מתחת לאף

• הוסף לסימניות
שויץ מאפשרת כניסת ישראלים?
כדאי לברר קודם מה קורה באתרים שלהם.
בבודפשט ,לדוגמא, רוב האתרים סגורים.

גם בצפון לא כזה פשוט עכשיו.
להזכירכם :מותר להתרחק קילומטר מהבית

• הוסף לסימניות
גם בשוויץ יש אנשים וגם בארץ יש שקט.
לדעתי, אם כבר רוצים ממש ניתוק, סעו לפולין. יש שם מרחבים ויערות ומלא מקומות שאפשר להתבודד בהם לחלוטין. אפילו אם תסעו לליז'נסק למשל, לדעתי תהיו שם במלון לבד ויהיה לכם יופי של שקט וניתוק.

• הוסף לסימניות
נופי שוויץ והרוגע והניתוק שיש שם זה משהו שאין לו תחליף בשום מקום בארץ.
מניסיון זה משהו אחר לגמרי, זר לא יבין את זאת....
אני הייתי בשוויץ 5 פעמים,
ולא, הייתי מעדיף להישאר בארץ, ולא ללכת לשוויץ ולחזור לבידוד אחר כך, אע"פ שיש בשוויץ דברים שאין בארץ.

• הוסף לסימניות
אנחנו מתדיינים אם שווה להם הבידוד
אולי הם בכלל עם נוגדנים או משהו...:p

• הוסף לסימניות
התנתקות זה הרבה עניין של בחירה והחלטה.
הייתי בשוויץ בלי להרגיש התנתקות וניקוי ראש בכלל, והייתי ביחידת דיור בלב שכונה בירושלים והרגשתי התנתקות אמיתית.
כל השאלה מה אתם לוקחים אתכם בתפיסה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ההתנתקות בחו''ל הרבה יותר עוצמתית, השפה הזרה והמנטליות השונה מסייעים לעניין מאד.
בזמנים רגילים ברור שהיה כדאי חו''ל.
השאלה מה עכשיו, אם יש לכם מקום נורמלי להעביר את הבידוד עם תנאים כמו שצריך, או שלא.
זו נקודה משמעותית.

• הוסף לסימניות
ההתנתקות בחו''ל הרבה יותר עוצמתית, השפה הזרה והמנטליות השונה מסייעים לעניין מאד.
בזמנים רגילים ברור שהיה כדאי חו''ל.
השאלה מה עכשיו, אם יש לכם מקום נורמלי להעביר את הבידוד עם תנאים כמו שצריך, או שלא.
זו נקודה משמעותית.
אפשר לקחת צימר ביישוב דרוזי בצפון.
שפה זרה, מנטליות שונה :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה