דרוש מידע טיסה משפחתית בשמי הארץ?

• הוסף לסימניות
אמנם לא טיסה בשמי הארץ, אבל יצא לי להתקל בדבר הזה, ונראה לי שלילדים זה ריגוש גדול, וגם אפשר להעלות בכל גיל, ונשים בכל מצב.
https://tlv-balloon.co.il/
לתשומת לב :mad:
שעות פעילות מתוכננות:
א׳-ה׳ - 9:00-20:00
ו' - 9:00-17:00
ש' - 9:00-20:00

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
אם יש קבוצה גדולה אפשר לסגור טיסה משדה דב לראש פינה ב100 שח לאדם. זה עושים עם כל אחד ישלח לי למייל בלבד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> !! כמה אנשים יש לו לטיסה ואז אני מבקש הצעת מחיר זולה .בגלל שאנחנו קבוצה.

• הוסף לסימניות
אם יש קבוצה גדולה אפשר לסגור טיסה משדה דב לראש פינה ב100 שח לאדם. זה עושים עם כל אחד ישלח לי למייל בלבד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> !! כמה אנשים יש לו לטיסה ואז אני מבקש הצעת מחיר זולה .בגלל שאנחנו קבוצה.
100 שח לאדם רק הלוך או גם חזור?

• הוסף לסימניות
חשבנו על זה, כרעיון לתכנית בחופש.
על פניו זה נשמע משהו שיעשה לילדים "וואו",
וגם אם זה כרוך בהוצאה גדולה, יתכן שזה משתלם.
השאלה,
א. מה דעתכם?
ב. מי יודע על מקומות מומלצים, מבחינת מחיר / שירות / אווירה / בטיחות וכו'?
לפי מה שיהודה לנדאו (טייס חרדי חסיד צאנז מנתניה) שלח לי 0548478963
מחירי טיסה במטוס קל מהרצליה ל3 אנשים מהנעה עד כיבוי מנוע
1. כ45 דקות - 1,300 ש"ח
2. כ30 דקות - 850 ש"ח
3. כ20 דקות - 700 ש"ח
הוא מרחיב עוד על אופי הטיסה וכו' אבל זה בגדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה