כללי טיפְּרוג: איך לראות שרשור של כמה עמודים - בעמוד אחד

• הוסף לסימניות
לפעמים אני נכנס לשרשור כדי לראות אם התחדש בו משהו, אבל אין לי כוח לדפדף קדימה לדף 2, 3, או 18. לפעמים אני מתחיל לקרוא שרשור ארוך, ומתייאש באמצע בגלל שצריך לדפדף (והרי רוב ההודעות לא באמת מוסיפות משהו, ובכל עמוד אין יותר משתיים שלוש הודעות משמעותיות). איך חוסכים את זה?
לשם כך יש תוסף לפיירפוקס בשם autopager (אתם ודאי לא משתמשים בעגלה המכונה אקספלורר, נכון?). אוטופייג'ר מזהה דפים שיש להם "המשך", ופותח אותם בהמשך העמוד. הוא לא עושה זאת מיד עם הכניסה לדף, כדי שלא להעמיס, אלא רק כשמגיעים לתחתיתו.
הוא עובד בהמון אתרים. מחפשים בגוגל? אין צורך לדפדף בין העמודים. גם לא בגוגל תמונות. קוראים כתבה בת כמה עמודים? התוסף יחסוף לכם את הצורך לעבור ביניהם.

תהנו
דוד

• הוסף לסימניות
נשמע מדליק!
אני כן עדיין רוכבת על העגלה...

אני לא מבינה בתוכנות, האם אני יכולה להתקין את הפיירפוקס במקביל לאקספלורר?
יכולות להיות התנגשויות?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה שיהיה מותקן במקביל
אפילו כדאי שיהיה את שניהם
(האמת, אני לא מכיר אף אחד שהסיר את אקספלורר, אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל)

• הוסף לסימניות
ודרך פשוטה יותר לחסוך את כל זה - כנס להגדדרות האישיות שלך בפרוג וסמן אפשרות לראות 30-40 תגובות (או יותר..) בעמוד אחד.

אגב, תנחומיי למי שעוד משתמש בכרכרת-אקספלורר...

• הוסף לסימניות
יפה! משכנע אותי לעבור לפיירפוקס.

• הוסף לסימניות
התקנתי זאת. הפעלתי מחדש את פיירפוקס. ואיני רואה את הביצוע. אני עדין צריכה לעבור ידנית בין עמוד לעמוד.

• הוסף לסימניות
עובד מדהים!
עולם חדש!

ראיתי שהוא טען את המועדפים שלי מהאקספלורר, איפה רואים אותם?

• הוסף לסימניות
זה נקרא סימניות בפיירפוקס. ברוכה הבאה לעולם השפוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;265759:
(האמת, אני לא מכיר אף אחד שהסיר את אקספלורר, אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל)
נדמה לי שזה אפשרי לראשונה רק בחלונות 7

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;265811:
התקנתי זאת. הפעלתי מחדש את פיירפוקס. ואיני רואה את הביצוע. אני עדין צריכה לעבור ידנית בין עמוד לעמוד.

מוזר. בגוגל זה עובד?
את מנותבת?

• הוסף לסימניות
בדקתי זאת עכשיו.
שימי לב שנגמר עמוד, יש חיצים ירוקים שמראים לך שמכאן מתחיל עמ' 2
למרות שאת יכולה גם לעבור למס' 2 בסוף כל השורה הארוכה אך תגיעי לאותו תוכן.

1. אני לא מוצאת את כל המועדפים שהכנתי בתיקיום באקספלורר בתוך הסימניות.
יש שם רשימות של קישורים שפתחתי, אך לא רשימה מסודרת של האתרים ששמרתי.

איפה זה מתחבא?

2. עוד דבר, התקנתי את התרגום, והגעתי להתקנה חינמית של בבילון, אבל מיד כתוב אח"כ שיש לשלם וזה יפקע תוך כמה ימים.
מה הוא התרגום החינמי שגוגל נותן? ואיפה הוא?

3. האם זה בסדר שפתחתי חשבון ו"חתמתי" להם על ההסכם שלהם, או שזה יכול לגרום לי בעיות? (כמו פלישה למחשב שלי וכד'...)

• הוסף לסימניות
כמדומני שבעברית זה לא עובד, [הוא פשוט מזהה פקודת NEXT] כך ראיתי על הפלאגאין הזה או דומה לו.

• הוסף לסימניות
ישראלה,
1. לפי מיטב זכרוני הוא מקבץ אותם בתיקייה שנקראת סימניות מיובאות או משהו כזה.
2. לא ממליץ להתקין את בבילון אם אין לך שימוש משמעותי בו. זו תוכנה כבדה ומציקה
תחפשי ggogle translate
3. למי את מתכוונת? פיירפוקס הרבה יותר בטוח מאקספלורר. בבילון - אם פתחת חשבון משמעות הדבר שתקבלי בעתיד הקרוב הרבה הצעות רכישה (אחת בעוד שבוע - 20% הנחה). בכל מקרה לא חשפת עצמך לחדירה למחשב

• הוסף לסימניות
לא לפיירפוקס, הרשמה לגוגל.

• הוסף לסימניות
תודה, מצאתי.
תצוגה-
סרגל צד-
סימניות-
internet Explorer

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בזה בעיה. רוב העולם רשום לגוגל בדרך זו או אחרת, וגם על היתר גוגל יודעת יותר מכפי שהם מסוגלים לדמיין...
אם כבר את מהגרת לפיירפוקס, כדאי מאד שתתקיני את התוספים הבאים:
adblockplus - חוסם פרסומות (הבדל של שמים וארץ לגלוש עם פרסומות ובלעדיהן)
ietab - פתיחה באקספלורר של דפים שלא עובדים היטב בפיירפוקס (אתרים עבריים ישנים, בעיקר)
hebrew calendar - כשמו כן הוא

אם תגגלי "תוספים לפיירפוקס" תגיעי לרשימות תוספים מומלצות שאספו כל מיני אנשים.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תכתוב לי מה שימושי, הרשימה שם באמת ארוכה.

תודה וישר כח על ההדרכה לאורך כל הדרך... בסוף גם עם העגלה מגיעים לאן שהוא.

• הוסף לסימניות
יש הרבה שימושיים. תלוי בצרכים שלך. אני משתמש הרבה בשלושה שציינתי, ובעוד כמה אחרים, שמתאימים לצרכים מסוימים שלי. עם הזמן תגלי עוד ועוד תוספים, ותתקיני אותם מן הסתם.

• הוסף לסימניות
את שניהם לא מצאתי:
ietab - פתיחה באקספלורר של דפים שלא עובדים היטב בפיירפוקס (אתרים עבריים ישנים, בעיקר)
hebrew calendar - כשמו כן הוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה