טיפה לקרר את הראש , שלג שהיה השנה .

• הוסף לסימניות
שלג ירושלמי

קבצים מצורפים

• IMG_8259.png
    KB 950.9 · צפיות: 16
  • IMG_8274.png
    KB 536.7 · צפיות: 14
  • IMG_8219.png
    KB 554.5 · צפיות: 14
  • IMG_8205.png
    KB 729.3 · צפיות: 15
  • IMG_8234.png
    KB 620.5 · צפיות: 14
  • IMG_8266.png
    KB 636.2 · צפיות: 13
  • IMG_8279.png
    KB 633.6 · צפיות: 13
  • IMG_8307.png
    KB 734.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נפלא!
(בחורף תביא לנו תמונות מהחמסין?:))

• הוסף לסימניות
בחמסין אני יושב ליד המזגן

• הוסף לסימניות
הראשונה לוקחת!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו מי יתן לנו קצת שלג היום להתקרר
זועה החום הזה

• הוסף לסימניות
עכשיו לך לישיבה של הבן שלי וצלם את לומדי התורה בחום שכזה כשהמזגן לא עובד.הם בכלל לא זוכרים את השלג הזה שזה היה להם חויה גדולה את החמסין הם לא ירצו לזכור.

• הוסף לסימניות
נעבעך!!
בשלג לא עבד ההסקה עכשיו לא עובד המזגן

• הוסף לסימניות
חחחח התחום שלי בכלל לא צילום, אבל זה זוועה אמיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1303904:
עכשיו לך לישיבה של הבן שלי וצלם את לומדי התורה בחום שכזה כשהמזגן לא עובד.הם בכלל לא זוכרים את השלג הזה שזה היה להם חויה גדולה את החמסין הם לא ירצו לזכור.
בישיבה של גיסי , כשהם עברו לאשדוד, בזמן הראשון , לא היו מזגנים , אז למדו באמת לשם שמים, אחשב הוא מזכיר את זה בכייף

• הוסף לסימניות
אתמול ישבתי וסיפרתי לבנות שלי סיפורי קור ושלג, בתקווה ש"תחשוב קר- יהיה קר".
זה לא עבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1303904:

נכתב ע"י צילומית;1303917:
נעבעך!!
בשלג לא עבד ההסקה עכשיו לא עובד המזגן

נכתב ע"י sarigold5;1304058:
אתמול ישבתי וסיפרתי לבנות שלי סיפורי קור ושלג, בתקווה ש"תחשוב קר- יהיה קר".
זה לא עבד.
עכשיו אני מבין שגם הנהלת הישיבה חשבו על הרעיון הזה:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה