טיפה שמש

• הוסף לסימניות
ווווווווואאאאוווו

אליפות!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמונה מצויינת!
רק שבמקום המרכוז, הייתי ממקם את הטיפה בשמאל ע"פ כלל השלישים. (אני יודע שכל הזמן אני מזכיר את השלישים, אבל מה לעשות? זה אחד הדברים היותר יעילים)

השתמשת בציוד מאקרו מיוחד כלשהו?

אגב, נראה לי שהחיישן שלך צריך ניקוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;512550:
תמונה מצויינת!
רק שבמקום המרכוז, הייתי ממקם את הטיפה בשמאל ע"פ כלל השלישים. (אני יודע שכל הזמן אני מזכיר את השלישים, אבל מה לעשות? זה אחד הדברים היותר יעילים)

השתמשת בציוד מאקרו מיוחד כלשהו?

אגב, נראה לי שהחיישן שלך צריך ניקוי.

צולם בעזרת ריינוקס 250.

לגבי החיישן אני אבדוק, תודה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את היפוך התמונה.
יצא נחמד מאוד.

• הוסף לסימניות
מסכים לגבי המרכוז.

תמונה מצויינת.

• הוסף לסימניות
ההיפוך נותן תחושה שלא מדובר במים אלא באיזה כדור כסף מבריק!

• הוסף לסימניות
יפה יפה יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאד

וזה אחרי שהתלוננת על הריינוקס :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;512723:
יפה מאד

וזה אחרי שהתלוננת על הריינוקס :D

הריינוקס לא קלה לשימוש, אבל בהחלט מספקת תוצאות נחמדות. בהתחלה היה גם פחות אור וזה מאד הקשה, בתמונה כאן זה התאפשר יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מאד יפה!!

אישית, לא אהבתי את ההיפוך כי זה נותן מראה לא טבעי לטיפה.. (כח המשיכה :) :) )

אבל שוב, תמונה יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא נפעמתי ככה! (בעצם כן עם התמונה של אלכס מגשר המיתרים...) רק בשביל זה היה שווה שתבוא ארצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;513833:
הרבה זמן לא נפעמתי ככה! (בעצם כן עם התמונה של אלכס מגשר המיתרים...) רק בשביל זה היה שווה שתבוא ארצה!

וואו וואו תם... תודה!

איזו תמונה של אלכס (ליבק?), לא ראיתי... בעצמי צילמתי שם הרבה היה מעניין לראות מה הוא עשה שם...

____

תודה לכל המגיבים ולנותני התודה!:)

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה :)

• הוסף לסימניות
אמא'לה איזה יופי.
אני מאד אוהבת להכנס לאשכולות שלך. תמיד מעלה
משהו מענין, ומפעם לפעם יש שיפורים עצומים בתמונות.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מדהים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה