כללי טיפוגרפיה! זוכרים? (2)

• הוסף לסימניות
התחרות הסתימה בבין הזמנים כך שלא הייתי עם מחשב(מאמינה שאני לא היחידה). ואני הספקתי לשכוח מזה אך מישו פה הזכיר לי:rolleyes:
אשמח לשמוע את חוות דעתכם. אבל הכל!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומושקעת מאוד (לא אינסטנט)
הרקע מקסים, הפונט מתאים מאוד.

משהו בתלת מימדיות של הנר לא מסתדר לי.
ולא הצלחתי לקרוא מה כתוב בכרזה...

• הוסף לסימניות
אני מקוה שמותר לי לגלות...

שאליהו פריד מאוד מאוד התרשם מהנר שעשית... וזה באמת מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;852232:
משהו בתלת מימדיות של הנר לא מסתדר לי.
ולא הצלחתי לקרוא מה כתוב בכרזה...
העליתי את זה עכשיו לא בתור כרזה אלא כעבודה טיפוגרפית (בכרזה הוספתי את הפס' "כל המתאבל...")
בתלת מימדיות יבואו המומחים ויגידו...

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה עצמה - עבודה נהדרת!
החיבור בין הלהבה לנר עצמו - קצת לוקה חסר, עניין של טכניקה נרכשת.
שילוב עם רקע - עוד קצת עבודה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה במיוחד!!!
מאד מאד אהבתי אותה!

• הוסף לסימניות
כך העליתי לתחרות-
SHLOMI אשמח לשמוע איך לדעתך צריך להיות השילוב.

קבצים מצורפים

• נר נשמת ירושלים.jpg
    2.7 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
בעבודה השניה - שילוב מושלם, ואוו.

אין מה להעיר (לא קורה לי הרבה ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה