כללי טיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
איך הדרך הטובה ביותר ליצור טיפוגרפיה - יצירת מילים בגדלים שונים ועוביים שונים שישב ממש טוב ביחד וייראה מקצועי?
אני עושה זאת ידנית אבל זה נראה לי לא שייך.
מדובר בפס רחב וקצר.
ואני מחפשת לעשות זאת בפונט יפה שייראה "יהודי" כזה אבל לא יותר מדי מסולסל.
אודה על עזרתכם.

משהו בסגנון הזה:
http://www.shutterstock.com/pic-807...pography.html?src=e_A8G8rmhKvWVpIcdC1XdA-1-45

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי רק בצורה ידנית.
בשביל שזה יראה מקצועי צריך ידע בטיפוגרפיה וקומפוזיציה והרבה סבלנות.
תקחי כמה דוגמאות כמו זו שצירפת ושימי מולך וכשמשהו נראה לך לא מקצועי תנסי להבין מה זה, אולי יש יותר מידי רווחים בין האותיות או שהמשקלים השמנים תופסים נתח נכבד ולא פורפורציונאלי למשקלים הדקים וכן הלאה.

ככלל, בעברית יותר מורכב ליצור טיפוגרפיה מקצועית מאשר באנגלית, ולכן עדיף לבחור פונטים לא מידי "יהודיים" אלא יותר קלאסיים וישרים שישתלבו בקלות במערך הטיפוגרפי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באופן ידני....

קבצים מצורפים

• טיפוגרפיה צבעונית3.png
    KB 314.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תמיד משעשע אותי שאיכשהו כאן בפורום המושג "טיפוגרפיה" התקבע לנישה מאוד ספציפית בתוך התחום הגדול של טיפוגרפיה (ומה שגילה העלתה זו בכלל "מיקרוגרפיה" שזה תת-תת-תת-נישה).

בכל אופן, הדרך לעשות זאת היא ידנית (כלומר במחשב, אבל ללא פילטר או קיצורי דרך כלשהם).
השראה טובה היא תמיד בסיס טוב, והכלל "גדול קטן וצורות ביניים" משמש כלי עזר מצויין.

• הוסף לסימניות
אצלי זה יותר מורכב כי זה צריך להופיע בבאנר פלאש וכמובן ברמות שונות של אלפא וכניסות בזמנים שונים.

תודה לכולם, עזרתם לי.
עבדתי קשה ונקווה שהלקוח יאהב את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה