כללי טיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
זקוקה לחוו''ד על הטיפוגרפיה.

מצורפת גרסה עם חלק מהרקע והגרסה המוקדמת- ללא רקע.

קבצים מצורפים

• קרופ טקסט2.jpg
    KB 871.9 · צפיות: 29
  • קרופ טקסט.jpg
    1.1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נחמד.
את המספר הייתי מצופפת מאד. שלא יהיה כמעט אויר בין הספרות.
וכן למטה לצופץ קצת בין השורות.
חוץ מזה, מקסים.

• הוסף לסימניות
הייתי מעלה את המילה "עד" קצת מעל ה-"120". (חפיפה), וטיפונת להזיז ימינה.

הפסיקים אינם נכונים. צ"ל: בריאות, אושר, שמחה, הצלחה וסיעתא דשמיא... (לא והצלחה וסיעתא דשמיא)

הייתי מרחיבה ומגדילה מעט את ה- "סיעתא דשמיא" (סיעתא דשמיא גדולה אינה מזיקה אפפעם... :) ).

הצבעים אינם משתלבים טוב. נסי רקע אחר.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.
הנה מתוקן.
גרפיק, סיעתא דשמיא צריך להיות בענק,
אבל בגלל שזה צמד ארוך היא הפרה לי את האיזון כשהגדלתי אותה.
הצבעים הקודמים לא היו אמיתיים. כעת עבדתי על הצבעים.
אשמח לחוו''ד.

קבצים מצורפים

• טיפוגרפיה.jpg
    KB 360.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
להחליף פונט. טיפוגרפי יותר
והרקע האחרון מקצועי יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי לביא;592115:
הרקע האחרון מקצועי יותר

הרקע הראשון היה סתם.
והעלתי שם בטעות ב-CMYK אז זה בכלל נראה זוועה.

המלצה לפונט. יש?

• הוסף לסימניות
האחרונים יפים יותר
הפסיקים מיותרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה