התייעצות טיפולי שורש מוצדקים?

• הוסף לסימניות
עברנו דירה ועיר ורופא שיניים, ומאז כמעט כל אחד במשפחה נזקק לטיפול שורש ואפילו לשניים. בעבר למיטב זיכרוני לא היו אצלנו טיפולי שורש.
האם יש טעם לחשוד שהרופא החדש מבצע טיפולי שורש ללא הצדקה? (ממניע כלכלי?...)
אודה למידע ותובנות

• הוסף לסימניות
מציעה מאד מאד ללכת לייעוץ נוסף אצל רופא שיניים שידוע כאמין!
יש הרבה מאד שונות בגישה הטיפולית בין רופאי השיניים,
לכן תמיד כדאי לפנות לרופאים אמינים ומקצועיים.
(גם אלו שמנסים בכל מחיר ל"הציל" שן מטיפול שורש ע"י סתימה, עושים נזק... בקיצור: אמינות זה שם המשחק! )

• הוסף לסימניות
לי היה סיפור לפני 13 שנה הייתי אצל רופא והוא אמר שאני צריך טיפול שורש
והוא שלח אותי רופא אחר במרפאה שעושה סתימות שורש והלכתי אליו ומאוד כאב לי והוא לא הצליח לעשות כלום אז הוא סגר וחזרתי לרופא הרגיל והוא הוא אמר לי מה דעתך אולי אני ינסה לעשות סתימה רגילה עמוקה יותר והסכמתי ו13 שנה והכל טוב בלי שום כאבים ב"ה והכל בסדר וכנראה ההבחנה הראשונה שאני צריך שורש לא הייתה נכונה.
ומאז זה לימד אותי שתמיד לטיפול שורש מומלץ לקבל שני חוות דעת לפחות,
כי יש המון שרלטנים בתחום בפרט שטיפול שורש הרווח הוא גדול (טיפול +מבנה זמני +כתר) ובסתימה רגילה הרווח הוא מזערי באופן יחסי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה